UP+Events+opent+nieuwe+eventlocatie+in+Amsterdam%3A+Golfbaan+Weesp
Nieuws

UP Events opent nieuwe eventlocatie in Amsterdam: Golfbaan Weesp

UP Events, teambuilding specialist, heeft haar tweede locatie geopend in Weesp. Deze prachtige locatie van maar liefst 8 hectare bevindt zich in een groene omgeving, perfect gelegen tussen Amsterdam Zuid en het Gooi. UP Events neemt de locatie, bekend als Golfbaan Weesp, met ingang van heden over. Hierbij blijft een samenwerking bestaan met de vorige eigenaar van Golfbaan Weesp voor het exploiteren van de golfbaan.

Martijn Lentjes en Daniël Mulder, de oprichters van UP Events, zijn enthousiast over deze nieuwe locatie. “We hebben al langere tijd de ambitie om een tweede locatie in Amsterdam te openen, met de locatie in Weesp hebben we de perfecte plek gevonden. Niet alleen is het centraal gelegen, het is tevens in een groene omgeving met sportieve uitstraling zoals mensen van UP Events in Amsterdam West (Tuinen van West) gewend zijn. We kijken ernaar uit om de locatie nog beter te leren kennen en vanuit daar met respect voor het groen en de omgeving te bekijken hoe we het huidige aanbod kunnen verrijken. Hierbij zal het DNA van UP Events; sportieve teambuilding, gezelligheid en heerlijk- en eerlijk eten in terug te zien zijn.”

Samenwerking UP Events is perfecte match
Gerhard van Galen en Friso Verhoeve, eigenaren van de exploitatie Golfbaan Weesp, delen dit enthousiasme. “De samenwerking met UP Events is voor ons een perfecte match. We zien veel synergievoordelen, zoals golfclinics en – toernooien op het prachtige terrein met 9 holes en een driving range. We exploiteren de golfbaan sinds 2018 en kijken uit naar de toekomst”.

Met deze nieuwe locatie zet UP Events een volgende stap in het verrijken van haar aanbod en het versterken van haar positie als toonaangevend bedrijf in o.a.teambuidlingsuitjes in Nederland.Over UP Events
UP Events bestaat al meer dan 15 jaar. Het bedrijf is opgericht door Martijn Lentjes en Daniël Mulder. Onlangs zijn René de Jong, Algemeen Manager, en Pim ten Broeke, Manager New Business & Sales, toegetreden als nieuwe aandeelhouders van UP Events. Als organisator met eigen locaties richt UP Events zich op het creëren van memorabele teamuitjes en activiteiten voor jong en oud, voor particulieren en bedrijven. In 2016 opende UP Events haar eerste locatie in de Tuinen van West in Amsterdam. UP Events wil blijven vernieuwen en groeien, altijd met een focus op plezier, teambuilding en gastvrijheid voor zowel haar gasten als medewerkers.


 


 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.