Unieke+evenementenlocatie%3A+Train+Events+jouw+event+in+een+rijdende+trein
Nieuws

Unieke evenementenlocatie: Train Events jouw event in een rijdende trein

Bezig met het organiseren van een evenement? Dan ben je ook al snel op zoek naar een bijzondere eventlocatie. 'Unieke evenementen locatie' is een veelgebruikte zoekcombinatie in Google. Zoek niet langer, want jouw evenement kan bij Train Events plaatsvinden in een rijdende trein.

Het vinden van een geschikte evenementenlocatie kan moeilijk zijn. De locatie moet passen bij je doelstelling, doelgroep, concept en thema. En de vraag blijft: wat is een unieke eventlocatie? Wanneer is een evenementenlocatie bijzonder? Ga je op zoek naar een bijzondere evenementen locatie? Dan struikel je over de woorden uniek en bijzonder. Een doorsnee locatie noemt zich al snel zo. De rijdende treinen van Train Events mogen zonder twijfel de woorden bijzonder en uniek gebruiken.
 

Tot 300 gasten in 8 rijtuigen
Een zakelijk evenement in een rijdende trein is dat ook echt. Train Events biedt die mogelijkheid vanaf vandaag. Eigenaar Tim Beltz: “Hoewel je op het eerste gezicht zou denken dat de mogelijkheden beperkt zijn, zijn er verrassend veel mogelijkheden en biedt onze trein juist een locatie waar een grote diversiteit aan evenementen onderdak vindt.”

Tot 300 gasten, rijdend over het Nederlandse spoorwegnetwerk verdeeld over maximaal 8 rijtuigen kunnen al rijdend van een event aan ‘boord’ genieten. Dat kan op het spoor in Nederland en tot ver daar buiten. “Elk event wordt een First Class Experience”, zoals het team van Train Events dat noemt.

Voor ieder event een eigen spoorboekje
Die belofte maakt Train Events waar door onder meer een eigen professionele keuken, audiovisuele apparatuur voor presentaties en gastvrije treinstewards. “Wij leveren maatwerk voor jouw event, dus welk idee, of welk concept je ook hebt, als het past bij onze bijzondere locatie dan komt ook jouw event meteen op st(r)oom.”

“Of je ze nu in wilt zetten voor een rijdend diner met mooi gedekte tafels? Als ruimte voor een netwerkevent? Een presentatie? Een Mystery Game? Of een feestje waarbij ook statafels mogelijk zijn? Voor ieder event hebben wij een eigen spoorboekje."

Meer informatie en boekingen: Train Events / Direct in contact met Train Events

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.