Trainwreck+Woodstock+%2799%3A+een+verplichte+docu+voor+iedere+eventprofessional
Nieuws

Trainwreck Woodstock '99: een verplichte docu voor iedere eventprofessional

EventBranche.nl publiceert al jaren krachtige en impactvolle cases van merken, bedrijven en overheidsinstellingen. Om van te leren en ter inspiratie. Maar misschien leren we nog wel het meest van hoe het niet moet. Nou, dan maak je eventborst maar nat, want de nieuwe NETFLIX documentaire Trainwreck: Woodstock '99 neemt je mee naar een evenement met bijna een kwart miljoen bezoekers dat ontaardde in een drama.

Dertig jaar na het legendarische Woodstock festival had Woodstock '99 een evenement moet worden dat op de rand van het nieuwe millennium de combinatie van vrede, liefde en geweldige muziek moest uitdragen. In plaats daarvan ontaardde het festival in een episch drama van branden, rellen en vernietiging. Gebruikmakend van zeldzame insider beelden en ooggetuige-interviews met een indrukwekkende lijst van festivalmedewerkers, artiesten en aanwezigen, gaat deze docuserie achter de schermen om de ego's, hebzucht en muziek te onthullen die drie dagen van volslagen chaos veroorzaakten. Het perfecte voorbeeld van een 'hoe het niet moet evenement'.

Van geen schaduw, geen beveiliging, te weinig water, veel te duur water, tot te weinig en volgestroomde toiletten. Kortom, alles wat je slecht kunt organiseren, werd daadwerkelijk slecht georganiseerd. Kijken verplicht (onder de trailer video een link naar de Netflix-serie):

De volledige serie bekijken? Klik op onderstaande button voor Netflix-abonnees:

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.