The+Next+Event%3A+masterclass+relatiemarketing+en+evenementen
Nieuws

The Next Event: masterclass relatiemarketing en evenementen

The Next Event kent naast tientallen kennissessies aan de tafel van onze experts, ook een aantal breakout-sessies waar masterclasses, workshops en andere sessies gegeven worden. Ook D&B Eventmarketing, vorige editie winnaar van 2 Gouden Giraffen voor zowel online als live relatiemarketing events, geeft een masterclass hoe je met relatiemarketing en evenementen van relaties fans en zelfs ambassadeurs maakt.

D&B Eventmarketing is als bureau niet alleen overtuigd van de kracht van relatiemarketing, maar laat je vooral ook zien hoe evenementen hier een hoofdrol in kunnen spelen. Door relatie-events niet op zichzelf te laten staan -  maar ze in te zetten als middel om commerciële doelstellingen te bereiken -  maak je ze onderdeel van je communicatiemix. Tijdens deze sessie beantwoorden we vragen als ‘Hoe gebruik je jouw relatie event als ultieme contentgenerator?’ ‘Welke tips zijn er voor de meest impactvolle relatie events?’ en ‘hoe betrek je de juiste stakeholders?’.

‚ÄčKortom, de sessie van D&B Eventmarketing over de inzet van LIVE en van events binnen relatiemarketing geeft ook jou de kans om van je relaties heuse ambassadeurs te maken. The Next Event biedt opdrachtgevers de kans om een masterclass Relatiemarketing en evenementen te volgen en zo nog impactvoller met evenementen in jouw relatiemarketingstrategie om te gaan. Schrijf je snel in en reserveer via ons NetworkTables systeem alvast een stoel bij deze sessie:

The Next Event
Dinsdag 29 november 2022
Fokker Terminal Den Haag
Inloop vanaf 08.00 uur, start programma 08.45

 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.