The+Next+Event%3A+Hoe+maak+je+van+relaties+fans%3F
Nieuws

The Next Event: Hoe maak je van relaties fans?

Hoe maak je van relaties fans? Of zelfs ambassadeurs? D&B Eventmarketing vertelt op maandag 19 september hoe je dat voor elkaar krijgt. Het bureau verzorgt een van de keynotes op The Next Event, het kennisevent voor opdrachtgevers en organisatoren in de Fokker Terminal in Den Haag.

D&B Eventmarketing laat keer op keer de kracht van relatiemarketing zien. Het bureau is dé specialist als het gaat om hoe je evenementen op een effectieve manier inzet voor relatiemarketing. 

Door relatie-events niet op zichzelf te laten, maar ze in te zetten als middel om commerciele doelstellingen te bereiken, maak je ze onderdeel van je communicatiemix. Tijdens de sessie op The Next Event worden vragen beantwoord als:

* Hoe gebruik je jouw relatie-event als ultieme contentgenerator?
* Welke tips zijn er voor de meest impactvolle relatie events?
* Hoe betrek je de juiste stakeholders?

Deze keynote over relatiemarketing geeft je veel handvatten om zelf in praktijk te brengen. Het geeft de kracht van live communicatie en van events weer binnen relatiemarketing. Na deze sessie ben je geinspireerd en heb je de kennis om van jouw relaties ambassadeurs te maken.

De keynote van D&B Eventmarketing over relatiemarketing is een van de vele highlights tijdens The Next Event. Naast deze keynote zijn er sessies over gedragsverandering, de trends en ontwikkelingen op het gebied van live communicatie en experience marketing voor het komende jaar en over de brug die live communicatie en online met elkaar verbindt. 

Keuzemenu met 35 kennissessies 

Volop inspiratie en kennis dus tijdens The Next Event in de Fokker Terminal. En jij kunt daarbij zijn. Dan heb je ook nog keus uit 35 verschillende kennissessies met experts uit de branche. Tussen de al genoemde keynotes door kun je in een intieme huiskamersetting voor maximaal vijf personen je laven aan de kennis van experts, die bijvoorbeeld kennis delen over toegankelijk van locaties, duurzaamheid en locaties, incentive reizen, aandachtspunten voor techniek,decoratie en catering op events en nog veel meer.

Tickets

Ben je opdrachtgever of organisator? Kom dan naar The Next Event op maandag 19 september. In een dag ben je weer helemaal up-to-date en zit je vol kennis, inspiratie en energie om van jouw events regelrechte top-events te maken. De dag begint met een inloop tussen 08.30 en 09.30 uur. Het programma begint om 09.30 uur en eindigt met een anderhalf uur durende netwerkborrel die om 17.00 uur eindigt.  

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.