THE+NEXT+EVENT%3A+Evenementen+organiseren+is+topsport
Nieuws

THE NEXT EVENT: Evenementen organiseren is topsport

De Kuip organiseert dagelijks evenementen. Van zakelijke evenementen tot grootschalige publieksevenementen voor 50.000 personen. Wat komt er kijken bij de organisatie van evenementen? Wat zijn de do's en don'ts? En hoe belangrijk is het om (sportieve) teambuildingactiviteiten toe te voegen aan jouw event? Marnix Keizerwaard en Lotte van Vliet vertellen er alles over tijdens de kennissessie van De Kuip op The Next Event op dinsdag 29 november in Den Haag.

De Kuip spreekt tot de verbeelding van velen. Hier ligt een prachtig stukj sportgeschiedenis. De Kuip is echter veel meer dan de thuisbasis van Feyenoord. Dagelijks worden er events georganiseerd. Vooral de zakelijke markt weet de weg naar De Kuip te vinden. 

Niet alleen het keurkorps van Feyenoord-trainer Arne Slot bedrijft topsport in De Kuip. Dat doen de organisatoren die evenementen organiseren ook. Marnix Keizerwaard en Lotte van Vliet zijn twee van deze topsporters, die werkzaam zijn in de Rotterdamse voetbaltempel. Het duo deelt waardevolle informatie in hun kennissessie over de verschillende facetten van het organiseren van een event. Het toevoegen van sportieve teambuildingsactiviteiten aan een event krijgt extra aandacht.

The Next Event

De kennissessie 'Evenementen organiseren is topsport' is een van de tientallen kennissessies die op dinsdag 29 november te volgen zijn. Deze sessies zijn onderdeel van The Next Event, dat gehouden wordt in de Fokker Terminal in Den Haag. The Next Event is een kennis-evenement exclusief voor opdrachtgevers en organisatoren. 

The Next Event
Dinsdag 29 november 2022
Fokker Terminal Den Haag

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.