The+Next+Event+bijna+vol%3A+kom+jij+nog+nieuwe+kennis+halen%3F
Nieuws

The Next Event bijna vol: kom jij nog nieuwe kennis halen?

Het concept van The Next Event is simpel: kennisdelen. Dat doen we met 30 kennisdelers. Allemaal eventexperts die op onderwerp in hun eigen woonkamertje kennisdelen en antwoorden geven. Als bezoeker claim je in het voortraject een stoel bij de kennissessies van jouw keuze. Daarnaast is er een keynote keuzemenu met break-out sessies over relatiemarketing en events, merkempathie en evenementen, het belang van de regie van jouw live en online event en learn from the best. Ook hier kun je van te voren een stoel reserveren om zo jouw eigen programma samen te stellen.

Je kunt je als opdrachtgever (marketeer, communicatieprofessional, secretaresse, etc) nog altijd aanmelden, maar het aantal plekken op de gastenlijst is bijna gevuld:

The Next Event
Dinsdag 29 november
Fokker Terminal Den Haag

  • 30 kennissessies in woonkamersetting
  • Keynote Keuzemenu
  • Trendbattle
  • Team sessies 

Daarmee biedt The Next Event op dinsdag 29 november in de Fokker Terminal een dag vol kennis, inspiratie en netwerk. Met als aftrap een teamsessie, een heuse trendbattle (want welke ontwikkelingen sturen jouw events 2023?), een lunch en natuurlijk een afsluitende netwerkborrel met live Nederland - Qatar op het WK.

Er is plek voor 210 opdrachtgevers (let op: alleen opdrachtgevers zijn als bezoeker welkom, de branche deelt haar kennis) en die staan bijna op de gastenlijst. Claim jij de laatste plekken? Schrijf je dan nu in en kies jouw eigen programma.

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.