The+Next+Event+29+november+Fokker+Terminal%3A+140+opdrachtgevers+op+de+gastenlijst
Nieuws

The Next Event 29 november Fokker Terminal: 140 opdrachtgevers op de gastenlijst

The Next Event, het kennisevenement voor opdrachtgevers van evenementen binnen de marketing en communicatie, heeft al bijna 140 opdrachtgevers op de gastenlijst. Zij komen 29 november naar de Fokker Terminal in Den Haag voor een divers kennisprogramma met tientallen kennissessies van event-experts, diverse keynotes en Learn from the Brands, waarbij toonaangevende merken een inkijkje geven in hun eventstrategie.

The Next Event won ooit een Best Event Award World voor het concept en de gedachte achter het event: wat ooit een beursvloer was, is nu een kennisevenement waar tientallen experts uit de branche met hun eventbedrijf specifieke kennisdelen op onderwerp. Daarbij is een bezoek aan The Next Event niet vanzelfsprekend: alleen opdrachtgevers en bureaus mogen als bezoeker de vloer op. Na inschrijving krijgen de opdrachtgevers daags voor The Next Event de kans stoelen te reserveren bij de sessies van hun keuze. 

Dit jaar is de plenaire opening een bijzondere: het bekendste trendwatchers-duo Lieke en Richard Lamb gaan hun TrendBattle aan, maar worden daarbij vergezeld door EventBranche.nl-hoofdredacteur Sjoerd Weikamp. Zo kijken we samen naar wat ons te wachten staat en welke rol events, live en experience gaan spelen. Gedurende de dag zijn er sessies die enorm varieren: van gamification en events tot hoe haal je het meest uit de combi technologie en beleving en van keynotes over relatiemarketing en merkempathie tot hele praktische tips, do's en don'ts.

Kortom, wil jij ook klaar zijn om uit jouw volgende event nog meer impact te halen? Dan is The Next Event er ook voor jou. En let op, want er is straks op 29 november in de Fokker Terminal in Den Haag slechts plek voor 250 opdrachtgevers op de bezoekerslijst...

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.