The+Next+Event+2022+waardevolle+bron+vol+kennis+en+inspiratie
Nieuws

The Next Event 2022 waardevolle bron vol kennis en inspiratie

Een geslaagde dag vol kennis, inspiratie en ontmoeten. Dat is de meest kernachtige samenvatting van The Next Event op dinsdag 29 november. 150 opdrachtgevers en organisatoren kwamen naar de Fokker Terminal in Den Haag om kennis op te doen, gepresenteerd door tientallen experts uit de eventbranche.

De dag begon met een inloop, waar de gasten zich melden in 'de huiskamers' van de experts. Tientallen experts uit de eventbranche hadden in de Fokker Terminal ieder een eigen huiskamer. In deze intieme setting werden gedurende de dag diverse kennissessies gehouden. In kleine groepjes werd kennis gedeeld over bijvoorbeeld gamification, registratie en teambuilding. 


>> Bekijk de vele tientallen foto's van Jordi Wallenburg op EventBrancheNL Facebook


 

The Big Five

Na de ontvangst met een kopje koffie en een ontbijtje begon het plenaire deel met een korte inleiding door Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl. Samen met trendwatchers-echtpaar Lieke en Richard Lamb (zie foto) werden The Big Five - de vijf grote #EventTrends2023 - doorgenomen. Deze vijf trends komen begin volgend jaar terug in het EventBranche NextLive Jaarboek. 

Na deze inspiratievolle duiding van de trends, waarbij het publiek ook een woordje meesprak, was het tijd voor de kennissessies. Alle bijna tweehonderd opdrachtgevers en organisatoren hadden zich van te voren via het Network Tables-platform aangemeld bij de kennissessies van hun keuze. Experts van locaties, zoals Buitenplaats Kameryck, Jaarbeurs Utrecht, De Kuip, Fokker Terminal en De Doelen en andere experts zoals Visit Brussels, Avex en The Box Company deelden hun kennis met de gasten. Dit leverde waardevolle gesprekken op voor zowel de experts als voor de opdrachtgevers en organiatoren.

Robin van Leeuwen van het organiserende EventBranche.nl: "The Next Event is een event dat niet gaat voor kwantititeit, maar voor kwaliteit. Dit is een event exclusief voor opdrachtgevers en organisatoren. Daarin doen we geen concessies. Resultaat is dat de experts uit de branche precies de juiste doelgroep aantreft tijdens de kennissessies. Door de intieme setting ontstaan waardevolle contacten. Het succes van deze Netflix-achtige opzet hebben we vandaag wederom van veel kanten bevestigd gezien." 

 
   

Kennissessies & keynotes

De kennissessies werden afgewisseld met een keynote keuzemenu. Keynotes van drie kwartier gaven de gasten veel nieuwe inzichten. Sven Bäcker van D&B Eventmarketing verzorgde een keynote over relatiemarketing en vertelde hoe je van klanten ambassadeurs kunt maken, Rene Pouwelse ging diep in op het belang van een goede regie. Zonder goede regie heb je geen grip op je event. Matthijs Otto van Networktables behandelde de trend 'always on' en legde uit hoe je het succesvolle Netflix-model implementeert en hoe je rond een event een community kunt bouwen met Topic Based Matchmaking. Patricia Vergeer en Bob Bruinenberg van The Oval Office oogstten veel waardering met een zeer inhoudelijke keynote over merk-empathie met sprekende voorbeelden.

Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl: "Het was geweldig om na de pandemie eindelijk weer The Next Event te kunnen houden. De ideale mix van kennis, inspiratie en netwerken is ongekend waardevol. Met partners als de Fokker Terminal, decorateur DCRT en cateraar Mood4Food kan zo'n evenement al helemaal niet meer stuk. Kortom deze succesvolle editie krijgt komend jaar zeker een vervolg. Daarbij houden we vol aan opdrachtgevers als bezoeker, eventexperts als kennisdelers."

De partners van The Next Event 2022:

Fokker Terminal Den Haag
De ideale locatie voor ons concept met in het eerste deel van de ruime accommodatie in Den Haag de kennissessievloer, cateringplein en break-out rooms en in het tweede deel de plenaire zaal.

Mood4Food
Niet alleen een zeer smakelijke korte lijnen vegetarisch concept, vol diversiteit en smaken, maar ook nog eens een gouden team van mensen.

DCRT
De creatieve decorateur zorgde voor een kleine 30 huiskamers waar kennis in werd gedeeld en bezoekers letterlijk te gast waren.

AVEQ
De service van de vaste huisleverancier van audiovisuele oplossingen in de Fokker Terminal was ook nu weer perfect.

Veodi
De aftermovie van Veodi komt eraan!

Kronenburg
Altijd een genoegen om met de uiterst gastvrije en professionele hosts / hostessen van Kronenburg samen te werken

aanmelder.nl
Zij verzorgden het aanmeldtraject en behoorden met hun kennis en expertise ook tot de volste kennissessies.

NetworkTables
Ook deze editie konden bezoekers van te voren hun stoelen reserveren voor zowel kennissessies als keynotes.

Jordi Wallenburg Photography
Onze huisfotograaf was weer aanwezig en publiceert binnenkort de tientallen foto's online.

Plantenverhuur Rozet
Zorgde voor de groene en frisse uitstraling van zowel kennissessievloer als plenaire ruimte.

Coby
Geen The Next Event zonder Coby, zij verzorgen het prachtige tapijt.

Cartoseat
Van het gerecyclede karton van Cartoseat werden weer tientallen krukjes gemaakt, die gebruikt konden worden bij volle woonkamersessies.

InPrintMatter
Bij iedere woonkamer verzorgde InPrintMatter een herkenbaar bord voor de kennis exploitant.
 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.