The+Next+Event+2022+kennissessies%3A+toegankelijkheid+en+gamification
Nieuws

The Next Event 2022 kennissessies: toegankelijkheid en gamification

De eerste kennissessies van The Next Event 2022 in de Fokker Terminal in Den Haag zijn bekend. Op maandag 19 september, aanvang 09.30 uur kunnen opdrachtgevers hun eigen kennisprogramma samenstellen uit maar liefst 35 kennissessies van experts en 10 breakoutrooms. De komende weken maken we iedere 1 a 2 kennissessies bekend. De eerste gaan over toegankelijkheid en gamification. Kom je ook? Dan haal jij nog meer impact uit jouw next event...

Het programma van The Next Event, het kennisevenement dat alleen toegankelijk is voor opdrachtgevers, begint met een keynote over de toekomst van ons vak. Vervolgens worden rondes op de kennisvloer afgewisseld met rondes in de break-out rooms. Op de kennisvloer staan specialisten en experts uit de branche met allemaal hun eigen kennisonderwerp en een eigen woonkamer waar je kunt aanschuiven.

Opdrachtgevers die zich inschrijven kunnen enkele dagen voor het event stoelen reserveren per sessie in zowel de woonkamers als de break-out rooms. EventBranche.nl laat dagelijks zien welke sessies er zijn en natuurlijk is er ook aandacht voor de break-outrooms. Dit zijn de eerste twee kennissessies op de kennisvloer:

Is jouw event toegankelijk voor iedereen?

Kennisexpert: Van Nelle Fabriek Events

Onze locatie voldoet al meerdere jaren aan toegankelijkheid en gastvrijheid. We vinden het belangrijk om opdrachtgevers/eventplanners bewust te maken van toegankelijkheid op evenementen. Schuif je ook bij ons aan? Wij voorzien je graag van advies en vertellen je alles over toegankelijkheid en gastvrijheid op onze locatie en hoe wij dit aanpakken. We zien je graag op 19 september! Team Van Nelle Fabriek Events Van Nelle Fabriek, Rotterdam


 

Gamification tijdens events

Kennisexpert: Up Events en UP Digital

UP Events en UP Digital bieden gamification oplossingen voor elk type evenement op iedere locatie. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden, client cases en wellicht kunnen we ook voor jou(w event) iets betekenen.

Nieuwsgierig geworden? Schuif dan aan!


 

 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.