The+Next+Event+2020+Nils+Roemen%3A+Online+experience+hoe+van+kijkers+deelnemers+maken
Nieuws

The Next Event 2020 Nils Roemen: Online experience hoe van kijkers deelnemers maken

Hoe raak en betrek je mensen nu in online events en experiences. Die vraag stelt Nils Roemen zichzelf, maar hij heeft ook het antwoord. Zo was Roemen betrokken bij één van de meest krachtige online raakmomenten, Ruimte om te Raken, en was hij als experience designer een belangrijke schakel in de case van AFAS, die ook tijdens The Next Event uitgediept wordt.

The Next Event is op 1 december online te volgen en geeft antwoord op alle vragen van opdrachtgevers en organisatoren: www.thenextevent.nl De kennissessies geven te samen zoveel antwoorden en inspiratie dat je als opdrachtgever echt weer bezig kunt met de impact en het effect van je volgende event:

>> Nils Roemen 13.00 tot 13.30 uur

Als experience designer en escaperoom ontwerper is het mijn vak mensen mee te slepen in avontuur. Corona duwde ons een nieuwe richting op. Binnen een paar weken hadden we samen met Hans Janssen, Stefan van Hulten en Dirk de Man de eerste online escaperoom voor AFAS gebouwd. Al binnen één uur speelden er 2500 mensen.

Sinds dat moment rammen we door een stroomversnelling heen. Iedereen stoeit, bouwt experimenteert en leert rondom die ene vraag: "Hoe raak en betrek je mensen nu in online events en experiences."

In mijn sessie deel ik de valkuilen en top ervaringen die ik met onze initiatief  “de experience experts” heb meegemaakt. Ik vind het nog te vroeg mezelf expert te noemen. Maar heb al wel zoveel fouten gemaakt en opgelost dat de zwarte band in zicht komt ;-))) Nu al nieuwsgierig check: experienceexperts.nl
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.