The+Next+Event+%2D+in+%C3%A9%C3%A9n+dag+up+to+speed
Nieuws

The Next Event - in één dag up to speed

De Fokker Terminal in Den Haag is op dinsdag 29 november een smeltkroes van informatie, inspiratie en entertainment. "The Next Event is hét event, exclusief voor opdrachtgevers en organisatoren. Enkele tientallen bedrijven uit de eventbranche brengen in kleinschalige, bijna intieme kennissessies de gasten in een dag up to speed", aldus Robin van Leeuwen van EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl.

"Impact maken met live communicatie en experience marketing was nooit belangrijker, dan juist nu. Het was ook nog nooit zo moeilijk als juist in deze tijd. De agenda's puilen, de uitnodigingen komen met bosjes binnen. Hoe val je op, hoe krijg je aandacht en hoe bereik je de meeste impact." Robin van Leeuwen spreekt dagelijks organisatoren en opdrachtgevers, die bezig zijn met deze vragen.

The Next Event is ooit begonnen vanuit deze vraag. Van Leeuwen: "Wat gebeurt er in het vakgebied, wat zijn de relevante partijen, wat zijn de trends en de ontwikkelingen? Met The Next Event reiken we de antwoorden op deze vragen op een presenteerblaadje aan. En meer dan dat."

In de Fokker Terminal zijn huiskamers ingericht waar gasten in een kleine setting worden bijgepraat door experts uit de eventbranche. "Er zijn meer dan dertig experts aanwezig, die op tal van onderwerpen hun kennis delen. Denk aan locaties, decoratie en techniek. Daarnaast zijn er keynotes door bekende bureau's en delen bekende merken succesvolle events onder het mom 'Learn from the Brands'. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om elkaar te spreken en te netwerken, want wat hebben we dat gemist!"

Kaarten voor The Next Event bestel je hier (let op: louter opdrachtgevers!): 

 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.