The+Experience+Conference+2021%3A+YouTube+en+AFAS+over+de+toekomst+van+live+communicatie
Nieuws

The Experience Conference 2021: YouTube en AFAS over de toekomst van live communicatie

THE EXPERIENCE CONFERENCE - Independent Dutch Event Association (IDEA) organiseert op 28 september 2021 de zesde editie van The Experience Conference. Ook dit jaar neemt het event marketeers, communicatieprofessionals en eventmanagers aan aan de hand richting de toekomst van live communicatie. Onder andere AFAS en YouTube delen hun kennis, inzichten en visie.

Afgelopen jaar beleefden we de snelste digitale adoptie ooit. In een spervuur aan ontwikkelingen sprongen trends met tien jaar vooruit. Dat dwong communicatie- en eventprofessionals om hun vak te herdefiniëren en opnieuw uit te vinden.

Op 28 september geeft de zesde editie van The Experience Conference een kijkje in de machinekamer van de eventwereld van morgen. In een centraal inspiratie-event - online te beleven én - exclusief voor marketeers, communicatie- en eventmanagers - live bij te wonen (100 live seats, opdrachtgevers only) plus een serie satelliet-events georganiseerd door IDEA-bureaus en -partners - laten we zien hoe de interactie tussen fysieke en digitale events tot bloei komt.

Wil je de toekomst van live beleven?
Laat je inspireren door o.a. Martijn Delayahe (directeur marketing en communicatie Afas) en Ryan Strain (product manager YouTube). Bestel via onderstaande button je ticket voor de The Experience Conference 2021.

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.