Smart+Event+Manager+nieuwe+sponsoring+partner+Gouden+Giraffe+Event+Awards+2024
Nieuws

Smart Event Manager nieuwe sponsoring partner Gouden Giraffe Event Awards 2024

De Gouden Giraffe Event Awards heeft een nieuwe sponsoring partner: Smart Event Manager is voor meerdere jaren de ondersteuner van de prijzen voor de beste live communicatie en eventmarketingprojecten van Nederland. "Al enkele jaren hebben wij in Party Rent Group een betrokken en loyale hoofdsponsor. Nu ook Smart Event Manager de Gouden Giraffe ondersteunt, hebben we twee prachtige min of meer onafhankelijke merken uit de eventbranche, die mede het podium van ons vak bouwen'", aldus een trotse Gouden Giraffe-organisator Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl.

Smart Event Manager (SEM) is een bijzondere speler in de Nederlandse eventmarkt. Het Smart Event Manager softwarepakket van Voorraedt voorziet in de volledige procesondersteuning van jouw evenementenlocatie, museum, attractiepark, horecabedrijf, catering, out- of indoorlocatie. Software voor eventlocaties die ondersteunt bij het reserveringsproces, het samenstellen van offertes, de voorbereiding en uitvoering van het evenement, de personeelsplanning en de facturatie. Je wint tijd, bespaart kosten en verkrijgt meer inzicht. Dat doet SEM al 20 jaar met succes, want ruim 1.000 locaties in Nederland maken gebruiken van het softwarepakket.

'Bij ons en de Giraffe draait het om waardering en vooruitgang' 
Waar veel softwarebedrijven bedacht en ontwikkeld worden door digitale experts, heeft het team van Smart Event Manager vooral veel eventervaring aan boord. "Dat is ook de reden dat wij enorm trots zijn op de sponsordeal met Gouden Giraffe Event Awards. Dat event, waar de spotlights op de beste evenementen van Nederland gezet worden, is niet alleen enorm belangrijk voor ons vak, maar sluit ook perfect aan bij ons bedrijf. Bij de Giraffe gaat het om positiviteit, waardering en vooruitgang door de beste events op het podium te zetten. Wij ondersteunen al vele jaren honderden eventlocaties, waar die beste events van Nederland georganiseerd worden, met het allerbeste softwarepakket. Aan ons om, verbonden aan de Giraffe, meer naar buiten te treden uit trots voor ons eigen softwarepakket en de trots voor onze branche", aldus Jaap de Vries, eigenaar van Smart Event Manager. "Trots en super gaaf om Gouden Giraffe sponsor te zijn."

"De afgelopen jaren hebben we met bewondering naar de Gouden Giraffe Event Awards gekeken. Niet alleen naar de winnaars, maar juist ook naar al die andere events die zich overdag in de spotlights zetten. Voor ons is het prachtig dat wij weten dat, van die tientallen cases, meerdere locaties met ons samenwerken. Dat gebeurt veelal achter de schermen, maar dat doet geen afbreuk aan onze trots op dit prachtige vak, ons eigen team en onze bijdrage daar aan. Extra leuk, maar nog even geheim: de locatie waar in mei 2024 de Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt, werkt ook met onze software."

Opdrachtgevers verdienen efficiëntie 
"Wij zijn er voor evenementenlocaties van groot tot klein, van bekende ketens tot een lokale locatie, maar onze softwareoplossing wordt ook gebruikt door cateraars, musea, attractieparken en voor bijvoorbeeld activiteitenprogramma's als oplossing voor de efficientieslag. In 20 jaar tijd is Smart Event Manager zo ver doorontwikkeld dat wij die oplossing bieden. Voor iedere locatie bespaart SEM kosten en tijd, het biedt inzicht in alle processen en planningen, is perfect te integreren in andere software en is inmiddels als cloud-oplossing voor alle apparaten bereikbaar."

>> Meer weten over Smart Event Manager?

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.