Showtime%21+Tips+die+je+vleugels+geven
Nieuws

Showtime! Tips die je vleugels geven

SHOWTIME - Het is 25 februari 2022. De dag waar we met de hele branche zo lang naar hebben uitgekeken. Het is showtime! We mogen weer, we mogen zonder restricties weer doen waar we goed in zijn. EventBranche.nl viert deze bijzondere dag met het een spoorboekje om de branche weer op gang te helpen, liever gezegd: weer vleugels te geven!

In het spoorboekje, een soort digitaal pamflet, vind je drie praktische tips, die de komende periode van nut zijn. Wil je toch ook nog even de regelgeving vanaf vandaag - 25 februari 2022 - op rijtje"? Lees dan hier Wat je moet weten als je een evenement wilt organiseren.

Spoorboekje

De eerste tip in ons praktische spoorboekje heeft betrekking op je team. Collega's hebben de afgelopen maanden sporadisch of zelfs helemaal niet in teamverband gewerkt. Wat heeft corona gedaan met de goed geoliede machine van weleer? Waar is aandacht nodig, waar is afstemming vereist en waar moet je toch echt even met de oliespuit aan de slag om het team weer soepel te laten draaien? Teambuilding is een niet te onderschatten event. En al helemaal niet in deze fase.

De tweede tip ligt in het verlengde van de eerste tip. Iedereen heeft elkaar door het thuiswerken minder of zelfs een tijdje niet heeft gezien. Staan de neuzen nog wel dezelfde kant op? Weten we van elkaar waar we mee bezig zijn en wat onze doelen zijn. Een kennisevent kan een waardevol middel zijn. Wij vertellen hoe je je doelstellingen bereikt.

Relatiemarketing

De derde tip heeft betrekking op relatiemarketing. Hoe haal je banden van voor corona weer aan en hoe onderhoud je die relaties op duurzame wijze? 

EventBranche.nl helpt je weer op gang. Doe je voordeel met ons spoorboekje. Het kost je slechts een paar minuten leestijd en het geeft je vleugels voor de komende periode. Geen registratie vereist en het is gratis bovendien!

 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.