Schuif+aan+bij+de+gratis+online+kennissessies
Nieuws

Schuif aan bij de gratis online kennissessies

EventBranche.nl heeft vrijdag 24 februari interessante kennissessies op de agenda staan. Experts uit de branche delen hun expertise in intieme online sessies, die door een beperkt aantal mensen gratis is bij te wonen. Aarzel niet en meld je aan; een beter besluit van de werkweek kun je je nauwelijks voorstellen.

EventBranche.nl werkt samen met Networktables. Gezamenlijk hebben ze een online netwerkomgeving ingericht, waarin regelmatig interessante kennissessies worden aangeboden. Lees hieronder welke eerstvolgende kennissessies er op de rol staan. Mocht je zelf als expert in de branche ook graag een kennissessie aanbieden? Laat het dan weten en stuur een mail naar Elin van der Hoorn, elin@eventbranche.nl.

Topic Based Marketing

Vrijdag 24 februari staan er verschillende online sessie op het programma. De sessies beginnen om 15.00 uur en duren circa drie kwartier. Matthijs Otto van Networktables brengt zijn publiek op de hoogte van alle ins en outs als het gaat om Topic Based Marketing. MELD JE AAN

Pak de regie

Rene Pouwelse heeft zijn sporen in de eventbranche meer dan verdiend. Vrijdag praat hij zijn gasten bij over 'Regie pakken'. Een goede event regisseur is het geheim van elk geslaagd evenement. Hij of zij pakt (een deel van) de regie van jouw event, neemt de verantwoordelijkheid en brengt daarmee rust en ruimte voor andere dingen. Hoe dat in de praktijk werkt en wat daarvan de voordelen en voorwaarden legt Rene Pouwelse uit in deze sessie. MELD JE AAN

EventBranche.nl heeft veel vaker dit soort leerzame en interessante kennissessies op het programma staan. Check regelmatig de NextLIVE-netwerksite voor het actuele aanbod en schuif gerust eens aan.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.