Schrijf+je+nu+in+voor+TAKE+OFF+24%3A+de+grote+Nieuwjaarsborrel+voor+eventprofs
Nieuws

Schrijf je nu in voor TAKE OFF 24: de grote Nieuwjaarsborrel voor eventprofs

Hij is weer terug: de grote Nieuwjaarsborrel voor de complete eventbranche. Dankzij de gebundelde krachten van Fokker Terminal, AVEQ, Mood4Food en EventBranche.nl is er op woensdag 17 januari van 16.30 tot 19.00 uur in de Fokker Terminal in Den Haag, weer een ouderwetse EventBranche Nieuwjaarsborrel voor de complete eventbranche.

Samen luiden we het nieuwe jaar in. De branche die leeft van cocreatie en samenwerkingen, moet 1 keer in de zoveel tijd samenkomen. En wat is er nou mooier dan aan het begin van het jaar de banden te versterken, nieuwe contacten op te doen en te genieten van een ouderwetse Nieuwjaarsborrel.

Elkaar ontmoeten, proosten op een prachtig eventjaar 2024 en genieten van heerlijke hapjes, dat is TAKE OFF 24. Natuurlijk maken we binnenkort nog wat meer bijzonderheden bekend. Jij bent als eventprof van harte welkom en kan nu al jouw aanwezigheid claimen door je hieronder aan te melden! Deuren van de Fokker Terminal gaan op 17 januari 2024 open om 16.30 uur (direct na afloop van The Next Event voor opdrachtgevers), einde om 19.00 uur. Meer informatie volgt binnenkort, dus hou de berichtgevingen goed in de gaten!

>> Voor nu inschrijven maar en tot ziens op TAKE OFF 24:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.