Save+the+date%3A+Gouden+Giraffe+Event+Awards+2024+op+6+mei
Nieuws

Save the date: Gouden Giraffe Event Awards 2024 op 6 mei

De Gouden Giraffe Event Awards 2024 wordt komend jaar georganiseerd op maandag 6 mei 2024 (deze datum is nog onder klein voorbehoud). Die dag komen weer vele honderden marketeers, communicatieprofessionals en branchegenoten naar dé awardshow voor de allerbeste live communicatie en experience marketing. Zeer binnenkort maken we de verrassende locatie bekend.

De Gouden Giraffe Event Awards 2024 zet ook de komende editie weer in op drie belangrijke pilaren:

1. Hét podium voor de allerbeste live communicatie en experience marketing
In de diverse categorieen worden Gouden Giraffe Awards uitgereikt aan de allerbeste live en online communicatie/marketing events van Nederland.  

2. Learn from the Best
In de middag presenteren de beste eventcases van Nederland zich aan de jury vol marketeers en communicatieprofessionals van onder meer BOL.com, Leaseplan, Politie Nederland, UWV en Capgemini. Jij kunt daar als bezoeker live bij zijn, om in één middag ongekende inspiratie op te doen.

3. Samen vieren we ons prachtige vak
In de verrassende locatie (binnenkort meer hierover) genieten we samen van eten, drinken en de awardshow om uiteindelijk de winnaars en ons vak te vieren. De afgelopen jaren kon je de gemiddeld 550 bezoekers verdelen in 50 procent opdrachtgever en 50 branchegenoot. 

Voor nu: save the date op maandag 6 mei* 2024:
 


* Datum nog onder klein voorbehoud

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.