Salesforce+inspireert+%27the+American+way%27
Nieuws

Salesforce inspireert 'the American way'

Salesforce is een softwarebedrijf dat wereldwijd acteert. De schaalgrootte van deze onderneming met het hoofdkantoor in San Francisco is enorm. Iedereen bereiken is dan een uitdaging. Maar Salesfoce heeft voor de pandemie al naam gemaakt, dit soort uitdagingen niet uit de weg te gaan. Onlangs werd Dreamforce gehouden, een hybride event dat z'n weerga niet kent. Laat je inspireren op typische Amerikaanse wijze.

Dreamforce is het bedrijfsevent van Salesforce. Speciaal voor dit feestje wordt een kruispunt in San Francisco omgebouwd tot een heus Dreamforce International Park, waar de aanwezigen van de ene in de andere verbazing vallen. Tijdens dit event - dat geen moment verveelt - worden medewerkers gemotiveerd, gestimuleerd, geinformeerd en geinspireerd op exceptionele wijze, waarbij kosten noch moeite zijn bespaard. 

Dreamforce 2021 vond eind september plaats in hybride vorm. In het Dreamforce International Park was een select aantal medewerkers uitgenodigd. Middels een livestream werden wereldwijd live zo'n 160.000 medewerkers meegenomen  in het 'post-pandamic' tijdperk.

Medewerkers krijgen het podium om de rol van Salesforce in hun leven te vertellen, de CEO kijkt kort terug en neemt vervolgens iedereen mee richting de toekomst, klanten van naam leggen uit hoe goed ze scoren met de producten van Salesforce. En passant verzorgt 'het rockbandje' Metallica ook nog even een exclusieve ode aan alle medewerkers.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.