Roland+Ernst+op+62%2Djarige+leeftijd+overleden
Nieuws

Roland Ernst op 62-jarige leeftijd overleden

Voormalig directeur van de Arjan van Dijk Groep Roland Ernst is begin oktober op 62-jarige leeftijd overleden.

Een aantal ervaren eventprofessionals bracht de afgelopen dagen het trieste nieuws over op de redactie. En zonder iemand tekort te doen, is het best lastig wanneer je wel of niet een in memoriam plaatst, maar Roland Ernst was naast het feit dat hij tussen 2008 en 2014 mede-eigenaar was van de Arjan van Dijk Groep en tussen 2014 en 2018 als directeur bij de Groep betrokken was, vooral een zeer innemende man. 

Familie en vrienden doen een oproep:

We zijn bedroefd jullie te berichten dat mijn lieve man en onze allerliefste papa, Roland Ernst op 4 oktober jl. op 62-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Een intens verdriet heeft de overhand, maar we zijn dankbaar dat hij na een zware strijd rust heeft gevonden.

Een van de doelen van dit bericht is om zijn netwerk te bereiken. Het is voor ons als nabestaanden onmogelijk iedereen persoonlijk te informeren over zijn overlijden en voor Roland was het heel belangrijk om niemand te passeren. Met dit bericht willen wij iedereen die de behoefte voelt, de mogelijkheid bieden tot een laatste groet, het is mogelijk online te condoleren of een herinnering aan Roland met ons te delen. Dit is voor ons zeer waardevol en kan via deze link.

 

EventBranche.nl organiseerde in 2015 in CHV Noordkade in Veghel een ronde tafel gesprek met 5 bureaus. Namens Arjan van Dijk Groep schoof ook Roland Ernst aan:

 
© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.