Reminder+%2D+Gouden+Giraffe+case+inzenden
Nieuws

Reminder - Gouden Giraffe case inzenden

De Gouden Giraffe Award Verkiezing staat weer voor de deur. Op maandag 3 april worden de prestigieuze prijzen voor de beste events uitgereikt in de TheaterHangaar in Katwijk. Dat gebeurt tijdens een wervelende awardshow die je niet wilt missen. Daarom even deze reminder: Heb je tussen 1 januari 2021 en 31 december 2022 een onvergetelijk event georganiseerd? Schrijf deze case dan in voor 6 maart.

Een veelgemaakte fout bij organisatoren en opdrachtgevers is dat ze denken: 'Mijn evenement gaat toch niet winnen'. In het verleden is al vaker gebleken, dat een grote naam en grote budgetten niet garant staan voor het in de wacht slepen van een Gouden Giraffe. Een onafhankelijke jury beoordeeld nauwgezet elk evenement. Elke inzending krijgt na afloop ook open en transparant de overwegingen van de jury toegestuurd.

Van lokaal bekend tot wereldberoemd

Met nog enkele weken te gaan, stromen de cases inmiddels binnen. Grote namen als PepsiMAX / AVEX, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Philips en bekende bureau's als IINII en D&B Eventmarketing nemen het in zes verschillende categorieën op tegen minder bekende namen, zoals Het Liefdespad.

Er worden Gouden Giraffes uitgereikt in zes verschillende categorieën:
- Beurzen
- Brand Events
- Congressen & Kennisevents
- Interne Events & Teambuilding
- Relatie Events & Community Events
- PR & Mediawaarde

Daarnaast wordt er een publieksprijs uitgereikt. Waar de nadruk in de categorieen vooral ligt op de effectiviteit van het event, draait het bij de publieksprijs vooral om creativiteit. Ook is er een Gouden Giraffe voor het event dat uitblinkt in duurzaamheid. De organisatie geeft de nieuwe generatie een stem. Studenten aan eventopleidingen kijken met een eigen blik naar de inzendingen en kennen The Next Generation Gouden Giraffe toe aan het event dat zij het beste vinden.

Inspirerende dag

Sjoerd Weikamp van het organiserende EventBranche.nl: "Voor het eerst na de pandemie kunnen we weer helemaal los met de Gouden Giraffe. Fijn om te zien dat er al veel mooie, inspirerende cases zijn ingezonden, maar we hopen op nog meer inzendingen. De kosten zijn laag (595 euro, inclusief twee kaarten voor de awardshow, red.) en het inschrijven is eenvoudig. Jouw case hoeft niet eens te winnen om veel exposure te krijgen en alle inzenders zijn erbij bij de uitreiking op 3 april, een feestelijke en inspirerende dag met de crème-de-la-crème uit de eventbranche."

Op de website van de Gouden Giraffe vind je alle relevante informatie. Heb je geen case om in te zenden, maar wil je er op 3 april wel graag bij zijn in de TheaterHangaar in Katwijk om al die inspirerende mensen te ontmoeten? Dat kan! Bestel dan hier je tickets.


 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.