Relatiemarketing+evenement+in+de+praktijk%3A+D%26B+Ros%C3%A9
Cases

Relatiemarketing evenement in de praktijk: D&B Rosé

D&B Eventmarketing uit Hilversum won bij de laatste editie van de Gouden Giraffe Event Awards zowel de award voor beste Relatie Event fysiek als beste Relatie Event (online). Dan mag je gerust expert genoemd worden. EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl daagden het eventmarketingbureau uit om hun kennis te delen, maar nu kunnen we ook meekijken in de praktijk: de 14e editie van D&B Rosé.

D&B Rosé won zo'n tien jaar geleden al eens een Giraffe voor het meest creatieve concept, inderdaad voor hun eigen relatiemarketing evenement D&B Rosé. Het event groeide nog verder door tot een heuse relatie beleving.

"Dit jaar hebben wij onze dierbare relaties verwelkomd in het Eventhuis voor de 14e editie van de D&B Rosé. Met deze keer als thema 'Door de Roze Bril'. Het werd een middag waarbij we op ontdekkingstocht gingen en onze relaties hebben meegenomen in onze positieve kijk op de wereld van events. Met een roze bril op de neus is bijna alles nóg mooier!", aldus het team van D&B Eventmarketing.

D&B deelt al enkele maanden haar kennis over relatiemarketing en evenementen:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.