Reebok+en+Les+Mills+vullen+Ziggo+Dome+met+ruim+3000+fans
Nieuws

Reebok en Les Mills vullen Ziggo Dome met ruim 3000 fans

EVENEMENTENLOCATIE BLACK BOX - Een slimme vorm van eventmarketing: Reebok en Les Mills kozen Ziggo Dome als de grootste sportschool van Nederland. Duizenden sportfanaten lieten zich zo een dag onderdompelen in de wereld van het sportmerk.

Fitnesspioniers Les Mills en Reebok bundelden hun krachten weer samen en organiseerden afgelopen 17 oktober voor de tweede keer het grootste indoor groepsfitness festival van de Benelux: ONE LIVE Amsterdam. In de Ziggo Dome vonden de hele dag verschillende Les Mills groepslessen plaats van internationale top-presenters. Het nieuwste HIIT-programma van Les Mills werd gelanceerd, er werd gedoneerd aan Make-A-Wish en bezoekers kwamen achter de waarheid over zitten, tijdens een conventie met inspirator Phillip Mills en Prof. dr. Erik Scherder. 


Het succes van het Reebok & Les Mills fitness festival ONE LIVE in het kort:
1.         Meer dan 3.000 deelnemers aan de Les Mills groepslessen
2.         Ruim 1.200 deelnemers bij de masterclass van BODYPUMP
3.         Inspirerende conventie 'Sitting is Killing'; de waarheid over zitten
4.         10.000 verschillende gewichten, met een totaal gewicht van 51 ton (kg)
5.         Meer dan € 5.000,- opgehaald voor Make-A-Wish tijdens de conventieHet bijzondere aan ONE LIVE is dat het event toegankelijk is voor iedereen, of je nu dagelijks in de sportschool te vinden bent of pas net begonnen bent met fitness. In de main area ‘RED DELTA’ waren de hele dag spectaculaire workouts, workshops en special acts van internationale top presenters uit diverse landen. Ziggo Dome zorgde voor geweldige lichtshows, de beste muziek en geluid en in de mega grote 'Les Mills x Reebok' clothingshop konden deelnemers de perfecte sportoutfit aanschaffen. 

Sitting is Killing; de waarheid over zitten
Naast ONE LIVE organiseerde Les Mills afgelopen weekend ook de ‘Sitting is Killing’ conventie. Steeds meer mensen leiden een zittend bestaan, met ernstige gevolgen voor de gezondheid. Op de conventie werd uitgebreid ingegaan op wat een zittend bestaan met je brein doet en welke kansen weinig beweging biedt voor ledengroei van fitnessclubs. Mensen die veel zitten en weinig tot niet bewegen, moeten aangespoord worden om meer te bewegen en fitnessclubs kunnen hier een grote rol bij spelen. Spraakmakende sprekers als Prof. dr. Erik Scherder, hoogleraar Klinische Neuropsychologie en bekend van De Wereld Draait Door (University), en Phillip Mills, fitness goeroe en grondlegger van de internationale groepsfitness-formule Les Mills, maakten de conventie extra bijzonder. 

Samenwerking Make-A-Wish
Aangezien ONE LIVE dit jaar in het teken stond van “ONE LIVE, ONE DREAM”, was de link naar het goede doel Make-A-Wish snel gemaakt. De afgelopen jaren heeft Make-A-Wish duizenden wensen vervuld en de eigen kracht van zieke kinderen en jongeren aangewakkerd. Niet de ziekte, maar het kind of de jongere zelf staat centraal en dat maakt de wens tot een unieke beleving. Les Mills en Reebok zetten zich al jaren in om van de wereld een fittere planeet te maken. Ook bij alle evenementen staat beleving centraal en daarom gaat Les Mills samen met haar community er alles aan doen om meer kinderen hun ultieme wens te laten beleven.

ONE LIVE Amsterdam is de aftrap van een meerjarige samenwerking tussen Les Mills en Make-A-Wish. Zo was er onder andere de mogelijkheid om bij aanschaf van een ticket voor het event gelijk een donatie te doen van € 2,50 ten goede aan Make-A-Wish.
Ook tijdens het Sitting Is Killing congres is ruim € 5.000,- opgehaald voor Make-A-Wish.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.