Proximus+Pop%2DUp+Arena+en+Veldeman+bieden+uniek+indoor+festivalgevoel
Nieuws

Proximus Pop-Up Arena en Veldeman bieden uniek indoor festivalgevoel

Voor de tweede zomer op rij verwelkomt de Proximus Pop-Up Arena in het Belgische Middelkerke tienduizenden muziekliefhebbers op een twintigtal concerten. Veldeman zorgde opnieuw voor de bijzondere accommodatie waar het festivalgevoel samengaat met de voordelen van een indoor arena.

In opdracht van be•at bouwde het bedrijf een impressionante Boxx-structuur van 50 bij 60 meter en maar liefst 14 meter hoog. De Boxx werd voorzien van zwarte dakzeilen, panelen met een zilveren buitenzijde en donkere binnenzijde, 2 cargopoorten van 5 x 4 meter om de logistiek te vergemakkelijken en 28 ventilatieroosters, een vereiste sinds corona. Aan het podium werden verstevigingssteunen geplaatst om hogere ophangtonnages mogelijk te maken voor licht en geluid. De arena, die plaats biedt aan 5.000 toeschouwers, combineert een uniek festivalgevoel met de voordelen van een indoor arena.

Proximus Pop-Up Arena heeft tussentijds de balans opgemaakt. Daaruit blijkt dat liefst 92,20% van de bezoekers de arena waardeert met een score van minstens 7 op een schaal van 10 punten. Ruim een kwart beloont zijn bezoek zelfs met de maximumscore van 10 punten.

Net als vorige zomer zegt ruim een derde een bezoek aan de arena te combineren met een verblijf aan zee. Meer dan de helft laat weten naast het concertbezoek ook andere vrijetijdsactiviteiten te plannen. Ook de concert accommodatie krijgt lovende feedback. Zo geeft onder meer bijna 8 op 10 bezoekers aan tevreden te zijn met het zicht op het podium.

Totaaloplossing van Veldeman

Behalve de opvallende arena bouwde Veldeman ook een tiental aluhallen die onder andere dienstdoen als green room, keuken, drank- en foodcorners en selfserviceshop. Verder werden 3.000 m² terrasvloeren en een complete stand voor Proximus geplaatst. Be•at en Veldeman zijn erin geslaagd om deze zomer tienduizenden muziekliefhebbers een unieke ervaring te bieden.

Nieuwe Boxx-structuur

Eerder dit jaar was de nieuwe Boxx-structuur van Veldeman te zien op het Nederlandse Awakenings Easter festival, waar deze werd ingezet als stagetent. In oktober is de Boxx te bewonderen als epicentrum tijdens de Zoute Grand Prix. Hier zal de structuur gebruikt worden als showroom voor premium automerken, voor exclusieve events, VIP-cocktails e.d.

© Kevin Velghe

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.