Profiteer+van+de+kracht+van+het+kennisnetwerk
Nieuws

Profiteer van de kracht van het kennisnetwerk

Het zal je vast niet zijn ontgaan. EventBranche.nl - hét platform voor opdrachtgevers en professionals in de wereld van live communicatie en experience marketing - heeft iets nieuws. Met NEXTLIVE.CONNECT worden de krachten van het netwerk gebundeld. Hoe jij daarvan kunt profiteren leggen we je graag kort en bondig uit.

EventBranche.nl bereikt tienduizenden opdrachtgevers en eventprofessionals, die allemaal gratis toegang hebben tot NEXTLIVE.CONNECT. In deze online omgeving kun je contact leggen met andere personen in het netwerk. Ook vind je in deze omgeving een agenda met tal van activiteiten waarin kennis over het vak centraal staat.

Na aanmelding in NEXTLIVE.CONNECT meld je je letterlijk met een druk op de knop aan voor The Next Event op maandag 30 mei. Tijdens dit event in De Mauritskazerne staan interessante sprekers op het programma, zoals de bekende food-influencer Hans Steenbergen. 

Kennissessies

Klik op 'Events overzicht' en er verschijnt een agenda vol met kennissessies. Cor Spronk spreekt op 6 mei van 11.00 tot 11.45 uur over 'De Reis van de Ondernemer'. Cor inspireert en motiveert ondernemers met personeel, zodat ze weer plezier krijgen in het ondernemen. En dat zonder dat het zeeen aan tijd kost. Er zijn nog acht plekken beschikbaar.

Matthijs Otto spreekt op vrijdag 13 mei om 15.00 uur over 'Van events naar events communities'. Matthijs is CEO van Networktables, de organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van omgeving van NEXTLIVE.CONNECT.

In de agenda vind je meer van dit soort inspirerende sessies. Als je op het platform bent, kun je zelf ook een sessie aanmaken. Jij kunt jouw expertise aanbieden aan het netwerk. Je kunt heel makkelijk een eigen sessie in de agenda zetten. Leden van het netwerk kunnen zich dan aanmelden voor de online sessie. 

Kom eens kijken in de NEXTLIVE.CONNECT. Meld je eenvoudig aan en ervaar de kracht van het kennisnetwerk van EventBranche.nl.

 

 

 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.