Printing+Wonderland+in+de+race+voor+Gouden+Giraffe
Nieuws

Printing Wonderland in de race voor Gouden Giraffe

Wie gaat er op maandag 3 april vandoor met een felbegeerde Gouden Giraffe? Wie zijn de hoofdrolspelers in de wereld van live communicatie en experience marketing? In aanloop naar de Gouden Giraffe Awardshow besteden we aandacht aan de kandidaten. Deze keer de case Printing Wonderland uitgevoerd door Schokker Producties in opdracht van Probo.

De Print & Sign beurs in de Evenementenhal in Gorinchem is een belangrijk event voor de printbusiness. Probo is een belangrijke speler in deze wereld en wil hier graag uitpakken. Probo print en verzendt de producten die door resellers worden verkocht. De naam Probo hoeft niet breed gekend te zijn, als de bedrijven die print verkopen Probo maar kennen.

De campagne om bestaande klanten en leads naar de stand op de beurs te krijgen begonnen drie maanden voor het event. Het doel was om minimaal 2000 aanmeldingen te behalen. Dat aantal werd al snel overschreden. Op de beurs was Probo letterlijk 'next level' te vinden op de verdiepingsvloer van de Evenementenhal.

Think inside the Box

De grote stand van Probo was eigenlijk een podium voor klanten, die de bezoekers een avontuurlijke reis bood volgens het Google-principe 'See, Think, Do en Care'. Na het passeren van de registratiebalie kwamen de gasten in een wat merkwaardige wereld terecht zonder print (See). Via Prinstagram - Trends (See) en de Verwonderwall (Think) kwamen de gasten terecht in de Peep-Show (Think). Het Do-principe kwam tot uiting in 'Print the Future' en 'Think inside the Box'. De Wunderbar (Care) was de ontmoetingsplek voor de printprofessionals. Hier werden relaxte gesprekken gevoerd met uitzicht over de beurs.

In totaal werden 2747 personen ontvangen. Het grootste deel van de geregistreerde bezoekers (78%) kwam via eigen kanalen. Er werden 85 leads binnengehaald, die door het New Business-team gecoacht worden om succesvol te zijn met de producten van Probo.

Gouden Giraffe

Of de Probo-Schokker Producties een winnende case is, wordt duidelijk op 3 april tijdens de Gouden Giraffe Awardshow in de TheaterHangaar in Katwijk. Lees hier alles over de Gouden Giraffe-verkiezing. Wil je de Awardshow bijwonen? Bestel dan hier je tickets.

Printing Wonderland

Opdrachtgever: Probo
Categorie: Beurzen
Bureau: Schokker Producties
Locatie: Print & Sign Expo - Evenementenhal - Gorinchem
Datum: 22 tm 24 maart 2022

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.