Podcast+column%3A+de+opening+van+het+Unilever%2Dkantoor+live+opgenomen%2E%2E%2E
Nieuws

Podcast column: de opening van het Unilever-kantoor live opgenomen...

René Pouwelse, die als regisseur van honderden evenementen een enorme hoeveelheid kennis en ervaring met zich meeneemt, neemt je in de podcast 'Een leven lang evenementen' mee langs bijzondere events, unieke oplossingen, briljante keuzes en af en toe een uitglijder. In de tweede podcast column op EventBranche.nl: het openingsevenement van het Unilever-kantoor in Rotterdam, live opgenomen...

Op Spotify kun je de complete podcast-serie Een leven lang evenementen van René Pouwelse volgen. Deze aflevering kijkt hij terug naar een wel heel bijzonder openingsevenement:

"In mijn carrière heb ik veel gebouwen of bedrijven geopend. Zelden door het knippen van een lint. Maar meestal met een simpele handeling en vervolgens een interessante of impactvolle gebeurtenis. Als eerder had ik een podcast over bedrijvencentrum Zoetermeer van Siemens. Deze aflevering, het kantoor van Unilever aan het Weena in Rotterdam. Een live opening die voor 80% fake was (of in elk geval vooraf opgenomen). Of hoe je dus op een creatieve manier gebruik kunt maken van de omstandigheden en de perceptie van de gast."

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.