Personeelstekort+op+evenementen%3F+Er+is+een+oplossing
Nieuws

Personeelstekort op evenementen? Er is een oplossing

Veel evenementen kampen met een tekort aan evenementenpersoneel. In veel gevallen blijkt dat pas daags voor een beurs, congres of event. Vrees niet, want er is een oplossing.

"Bij Flexstage Crew hebben we namelijk jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardig en betaalbaar personeel voor het op- en afbouwen van evenementen. Ons team bestaat uit ervaren professionals die bekend zijn met alle aspecten van het opzetten en afbreken van evenementen, ongeacht de omvang. Of u nu een zakelijke conferentie, een festival, een beurs, een bruiloft of een ander soort evenement organiseert, wij hebben de expertise en de middelen om u te ondersteunen."

Onze diensten omvatten onder meer:

  • Op- en afbouw van podia en decoraties
  • Installatie van geluids- en verlichtingssystemen
  • Plaatsing van tijdelijke infrastructuren zoals tenten en hekwerken
  • Het beheer van de operationele aspecten van evenementen


"Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid, dit alles tegen een lage prijs. Wij streven ernaar om uw visie tot leven te brengen en ervoor te zorgen dat uw evenement vlekkeloos verloopt. Ons team werkt nauw met u samen om uw specifieke behoeften te begrijpen en maatwerkoplossingen te bieden die aan uw verwachtingen voldoen, zonder dat dit uw budget overstijgt."

"Wij nodigen u van harte uit om met ons samen te werken en te profiteren van de voordelen van onze professionele op- en afbouwdiensten. Of u nu eenmalige ondersteuning nodig heeft of op zoek bent naar een langdurige partner voor uw evenementen, wij staan voor u klaar."

Personeel nodig voor uw evenement:
Om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen bij het succesvol organiseren van uw evenementen, bel: 0416 532 159 of kijk op Flexstage.nl

"We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw evenementen naar nieuwe hoogten te tillen."

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.