Persco%3A+Wat+heeft+2023+de+eventbranche+te+bieden%3F
Nieuws

Persco: Wat heeft 2023 de eventbranche te bieden?

Een roerig jaar. Zo mogen we 2022 wel noemen. Een lockdown, oorlog bij de buren, inflatie en een energiecrisis dekken slechts deels de lading. Het was hollen en stilstaan voor de branche. Hoe ziet de toekomst er uit. Wat zijn de trends voor 2023. EventBranche.nl geeft op vrijdag 23 december om 11.00 uur een persconferentie, waarin de Big 5 eventtrends worden besproken en toegelicht. Wil je daar online bij zijn? Vul dan onderstaand formulier in.

Als hét platform voor de eventbranche zit EventBranche.nl bovenop trends en ontwikkelingen. Waar gaan we naar toe? Cruciale informatie, zodat je precies weet waar jij de komende tijd op moet voorsorteren en welke ontwikkelingen invloed gaan hebben op jouw live communicatie en experience marketing.

Hoofdredacteur Sjoerd Weikamp neemt je vanuit de online event studio van MediaCows in Wehl/Doetinchem mee het nieuwe jaar in. Met welke vijf ontwikkelingen kun je nu alvast rekening houden? Met deze kennis begin je het nieuwe jaar met een voorsprong. Bij iedere grote trend/ontwikkeling volgen hele praktische tips en een voorbeeld evenement van de Best Event Awards World.

Een klein tipje van de sluier willen we hier al wel oplichten:

1. Wie niet duurzaam is, is af
11 duurzame stappen, die vrijwel niets kosten en waar je morgen mee kunt beginnen.2. Het droomhuwelijk tussen digitaal en experience
6 voorbeelden van hoe Digitaal en Experience jouw live communicatie versterken3. It's all about pure aandacht
6 belangrijke inzichten om tot optimale aandacht te komen, zonder extra budget4. Always on: van event naar community
3 tips om event-denken om te turnen in een always-on en community gedachte5. De shift naar The Transformation Economy
3 conceptuele invullingen om jouw experience gedrag te laten veranderen
 

Wil je vooraan zitten tijdens de online persconferentie op vrijdag 23 december om 11.00 uur? Meld je dan nu aan: 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.