Overvolle+agenda%E2%80%99s%3A+The+Next+Event+naar+29+november+2022%C2%A0
Nieuws

Overvolle agenda’s: The Next Event naar 29 november 2022 

Dat het nog altijd bizarre tijden zijn, dat maken we allemaal nog dagelijks mee. De agenda’s zijn na de zomer nog steeds overvol. Bij zowel onze bezoekersgroep (opdrachtgevers), als de branche, die of als partner mee gaat in The Next Event of als kennisdeler, komt hetzelfde geluid: overvolle agenda.

‘In alle openheid, wij ervaren bovenstaand op dit moment ook bij het neerzetten van The Next Event. We halen op dit moment niet de bezoekersaantallen die The Next Event verdient. Op onze persoonlijke uitnodiging aan duizenden opdrachtgevers en organisatoren horen wij van heel veel bedrijven en merken dat ze op dit moment nog te druk zijn met het organiseren van live experiences voor hun doelgroepen. Ze willen heel graag komen, maar kunnen simpelweg niet.

We zouden zelf niets anders willen dan het event gewoon uitvoeren, maar het is niet anders. We gaan het event doorschuiven naar 29 november 2022, nog steeds in de Fokker Terminal in Den Haag.

‘Vol enthousiasme knallen wij door en hebben het volste vertrouwen in een succesvolle editie, samen met onze toppartners, tientallen kennissessies en topsprekers’, aldus organisatoren Robin van Leeuwen en Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl.’

Tot dinsdag 29 november 2022 in de Fokker Terminal Den Haag! Wil je er bij zijn als bezoeker (opdrachtgever) dan kan dat alsnog: www.thenextevent.nl Wil je als kennisdeler aansluiten bij de kleine 50 kennisdelers die er nu al staan, neem contact op met robin@eventbranche.nl  

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.