Opening+The+Next+Event%3A+welke+trends+hebben+invloed+op+events+in+2023%3F
Nieuws

Opening The Next Event: welke trends hebben invloed op events in 2023?

Lieke en Richard Lamb zijn met voorsprong het bekendste trendwatchersduo van Nederland. Zij begeven zich zeer regelmatig op zakelijke events, congressen en beurzen. Dat betekent dat zij in trendoverzicht voor 2023 niet alleen richting en houvast geven, maar dit ook direct naar de praktijk van live communicatie en eventmarketing vertalen. Hun trendbattle is dan ook de perfecte opening voor The Next Event 2022.

Om eerst maar even met de deur in huis te vallen: The Next Event 2022 op dinsdag 29 november in de Fokker Terminal in Den Haag, is alleen te bezoeken door opdrachtgevers. Mensen en bedrijven uit de branche zelf staan met tientallen op onze kennisvloer om aan hun kennistafels hun specifieke expertise te delen. Naast de vele kennistafels zijn er ook sessie in de diverse breakout-rooms van de Fokker Terminal. Opdrachtgever? Dan is dit die dag waarop je met zo veel kennis en inspiratie weggaat, dat je voorbereid bent op jouw 'next' evenement.

Met inmiddels 150 kwalitatieve opdrachtgevers op de gastenlijst (er is dus nog beperkt plek) wordt het een dag waar kwaliteit het van kwantiteit wint. Tientallen kennissessies op de kennisvloer (op onderwerp) en een aantal breakout-sessies. Daarbij is de opening van The Next anders dan anders:

Trendbattle 2023: wat staat ons live communicatieprofessionals te wachten?

Hoe ziet dat er eigenlijk uit: jouw NEXT EVENT? In hun jaarlijkse trendbattle krijgt het bekendste trendwatchers-duo van Nederland Lieke en Richard Lamb gezelschap van EventBranche.nl-hoofdredacteur Sjoerd Weikamp. Want hoe hebben de trends en ontwikkelingen die ons staan te wachten, invloed op events, live communicatie en experience marketing? Waar moeten we rekening mee houden? Waar gaan we ons op focussen? De perfecte opening van The Next Event, waarbij jij als bezoeker ook een belangrijke rol speelt…


Wat je nog meer kunt verwachten? Een greep uit de tientallen sessies:

  • Hoe kom je tot de maximale impact met jouw relatiemarketing evenementen? Waarom merkempathie de basis is van alle live communicatie?
  • Levende checklisten voor live en online events
  • Learn from the Brands: marketeers van bekende merken nemen je mee achter de schermen van hun live communicatie
  • Gamification, nieuwe technologie, toegankelijkheid en nog eens tientallen onderwerpen en bijhorende kennissessies, die betrekking hebben op jouw next event
  • Stel je eigen kennisprogramma samen en vind alle antwoorden, inspiratie, aanbod en kennis die je zoekt

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.