Oceandiva+verovert+harten+met+Oceandiva+Nova
Nieuws

Oceandiva verovert harten met Oceandiva Nova

Van een roadshow in Nederland en België voor de nieuwste Samsung-telefoon tot de productlancering van Claas' nieuwste landbouwmachine in Duitsland, de 100% elektrisch aangedreven Oceandiva Nova verovert de harten van eventplanners in Nederland, België en Duitsland.

Ben je op zoek naar een innovatieve en duurzame locatie? Bekijk hier de walkthrough en creëer jouw eigen World Apart.

100% elektrisch aangedreven & Platinum Green Award
De nieuwste ster, de Oceandiva Nova, bekroond met het Green Award Platinum-label, schittert sinds mei op de wateren van Nederland, België en Duitsland en verovert de harten van eventplanners. Met haar state-of-the-art ontwerp, moderne faciliteiten en maar liefst 2.625 vierkante meter aan ruimte, verdeeld over drie verdiepingen, biedt de Oceandiva Nova een ongeëvenaarde charme en duurzame glans voor elk evenement. 

Merken stralen aan boord
‘Alle drie de schepen bieden merken de ultieme speelruimte om hun merk tot leven te brengen en een echte beleving te creëren’, zegt Mandy Berding enthousiast. ‘De schepen zijn een blanco canvas waarop elk merk volledig kan schitteren. Of het nu gaat om een productlancering, een nieuwe koers, een personeelsfeest, of een kerstevenement, onze schepen activeren merken én gasten. Combineer dit met de vrijheid van het water en de bruisende energie van de stad, en jouw merk schittert, a world apart.’

‘Wij liggen in het hart van jouw favoriete stad in NL, BE en DE. We zijn altijd in het hart van de stad; we benutten de stedelijke energie, het authentieke karakter en de uitstekende bereikbaarheid. Denk aan Rotterdam, Amsterdam, Nijmegen, Brussel, Antwerpen, Düsseldorf, Keulen tot helemaal aan Mainz. Bekijk hier of wij (dichtbij) jouw favoriete stad kunnen komen.

Creëer jouw eigen ‘world apart’ met Oceandiva
Ben je enthousiast en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via info@oceandiva.eu of bezoek onze website. We kunnen niet wachten om samen met jou onvergetelijke evenementen te creëren en deze naar nieuwe horizons te brengen.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.