Oceandiva+Nova%3B+een+exclusieve+inkijk+in+de+nieuwste+ster+op+het+water
Nieuws

Oceandiva Nova; een exclusieve inkijk in de nieuwste ster op het water

Stap met deze exclusieve walkthrough aan boord van de nieuwste ster op het water: de Oceandiva Nova. De Nova is een 100% elektrisch aangedreven evenementenschip bekroond met het Platinum-label van Green Award. Met een state-of-the-art ontwerp, de modernste faciliteiten en 2.625 vierkante meters verdeeld over drie verdiepingen is dit schip jouw ideale duurzame evenementenlocatie voor een breed scala aan evenementen tot 1500 gasten.

In een wereld die steeds luider roept om duurzaamheid en innovatie, zet Oceandiva, als marktleider in varende evenementenlocaties, een grote stap voorwaarts met de introductie van de Oceandiva Nova.

Een ware belichaming van “A world apart”
‘Nova’, wat ‘nieuw’ betekent in het Latijn, vat perfect samen wat dit schip te bieden heeft: een frisse, heldere blik op hoe evenementen op het water kunnen zijn. De naam 'Nova' belichaamt ook de voortdurende zoektocht naar innovatie, van het design tot de duurzame technologieën die de Oceandiva Nova voortbewegen, maar onderstreept ook de toewijding aan milieubewustheid in elke golf die ze trotseert. Als een ster die plots helderder schijnt, staat de Oceandiva Nova klaar om jouw evenement met haar duurzame glans te verrijken.

Een groene golf voor elke eventprofessional
Oceandiva's inzet voor duurzaamheid in de evenementenbranche is erkend met het prestigieuze Platinum Label van Green Award. “Dit label onderstreept onze toewijding aan een groener milieu, veiligheid en kwaliteit," zegt Mandy Berding, Managing Director van Oceandiva. De Nova beschikt over een batterijsysteem van 2,2 megawatt, ondersteund door een geavanceerd Power Management System, wat haar operationele efficiëntie en duurzaamheid benadrukt. Voor safety- en back-up power-voorziening beschikt het schip tevens over een geavanceerde Back-up Generator, welke draait op HVO100 Biologische brandstof en DEX ecologische motorolie. Binnenkort wordt het schip uitgerust met zonnepanelen, wat het gebruik van groene stroom aan boord verder zal versterken. Wil je meer weten over de noviteiten van de Oceandiva Nova, stuur dan een mail naar info@oceandiva.eu.

Het ideale ‘blank canvas’ tot 1500 gasten
De unieke combinatie van creatieve vrijheid, de vrijheid van het water en de bruisende energie van de stad maakt de Oceandiva Nova tot een unieke evenementenlocatie. De Oceandiva Nova is jouw blank canvas op het water en biedt de ruimte om een evenement geheel op maat te creëren dat jouw visie tot leven brengt. Met haar ongeëvenaarde veelzijdigheid, is de Oceandiva Nova de perfecte locatie voor een breed scala aan evenementen zoals award ceremonies, personeelsfeesten, productlanceringen, brand events, roadshows, recepties, conferenties, modeshows en zakel ijke diners, en transformeert elk evenement in ‘a world apart’ ervaring.

Jouw next event op de Nova?
Ben je enthousiast na het zien van deze exclusieve walkthrough en wil je meer weten, of ben je klaar om je volgende evenement bij ons te boeken? Neem dan contact met ons op via info@oceandiva.eu of bezoek onze website. We kunnen niet wachten om samen met jou onvergetelijke evenementen te creëren en deze naar nieuwe horizons te brengen.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.