Oceandiva+neemt+Jules+Verne+over+van+Constant+in+Beweging
Nieuws

Oceandiva neemt Jules Verne over van Constant in Beweging

Nederland is toch wel een beetje het evenementenschepenland van Europa. Namen als Oceandiva, Blue Rhapsody en Jules Verne zijn tot ver over de landsgrenzen bekend. Het laatste genoemde evenementenschip was tot voor kort onderdeel van Constant in Beweging, maar is nu overgenomen door de Oceandiva Group. Met de komst van de Jules Verne breidt Oceandiva haar vaargebied verder uit. De uitbreiding is geheel in lijn met de rebranding en ambities van Oceandiva Group.

"Met grote trots kondigt Oceandiva Group de overname aan van het iconische schip, de Jules Verne, als een schitterende aanvulling op hun al indrukwekkende vloot. Deze overname is niet alleen een stap voorwaarts in de groei van de organisatie, maar opent ook de deuren naar nieuwe vaargebieden", opent het persbericht over de overname.

Met de komst van de Jules Verne zal Oceandiva haar vaargebied aanzienlijk uitbreiden. Het schip stelt de organisatie in staat om nieuwe markten aan te boren in steden zoals Groningen, Maastricht, en zelfs Frankfurt - locaties waar de Oceandiva-schepen tot nu toe niet konden komen. Deze uitbreiding volgt op een dynamische rebranding, waarin Oceandiva een nieuw logo en een frisse huisstijl introduceerde, waarmee het bedrijf zijn toewijding aan innovatie en leiderschap in de evenementenindustrie verder benadrukt.

Een ode aan nautische elegantie
De Jules Verne, symbool van nautische elegantie, zal een grondige renovatie ondergaan om het in lijn te brengen met het innovatieve Oceandiva-concept. Dit proces zal het schip transformeren tot een moderne, duurzame, state of the art en veelzijdige evenementenlocatie. De herlancering van de Jules Verne als Oceandiva-schip wordt 1 september 2024 verwacht.

Duurzame partnerschappen en gedeelde historie
Edwin Petersen, CEO van Oceandiva Group, deelt zijn enthousiasme over deze mijlpaal: “Met de overname van de Jules Verne en onze recente herpositionering ‘A world apart’, openen we niet alleen nieuwe deuren in onontdekte steden, maar geven we ook nieuwe betekenis aan ons merk en onze diensten. Het is inspirerend om te zien dat in de vaak uitdagende zakelijke wereld, wij en onze branchegenoten samen tot een prachtige overeenkomst kunnen komen, verder kijkend dan de angst om iets te verliezen. Met trots zullen wij het schip renoveren en het een schitterend tweede leven geven. Voor deze kans zijn we Constant enorm dankbaar”.

Constant In Beweging CEO, Constant Geerling, beantwoordde het gevoel en benadrukte de langdurige vriendschap tussen de Oceandiva Group en Constant In Beweging. "Onze relatie beslaat bijna dezelfde tijd als de geschiedenis van de Jules Verne zelf. Samen hebben we meer dan 20 jaar geleden met onze schepen de trend gezet van ‘Party Boot naar Event schip’ en bleven voortdurend op innovatieve wijze in beweging. We kunnen gerust zeggen dat de eventschepen van beide organisaties niet meer weg te denken zijn uit de top eventlocaties van Nederland, België en Duitsland. De verkoop van de Jules Verne geeft ons de ruimte en mogelijkheden om ons te blijven ontwikkelen en vernieuwen. Wij wensen Oceandiva heel veel succes en een behouden vaart”.

Een toekomst van groei en innovatie
De overname van de Jules Verne is niet alleen een viering van groei en vooruitgang voor Oceandiva Group, maar ook een erkenning van de langdurige relatie en wederzijds respect tussen twee vooraanstaande spelers in de evenementensector. Met deze toevoeging is Oceandiva Group klaar om haar positie als marktleider verder te versterken en hun klanten te blijven verrassen met een nog rijker en unieker aanbod.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.