NOS%2Enl%3A+%27Formule+1+Grand+Prix+Zandvoort+krijgt+groen+licht%27
Nieuws

NOS.nl: 'Formule 1 Grand Prix Zandvoort krijgt groen licht'

EVENEMENTEN EN CORONA - Wij zaten er al klaar voor: het uitlekken van 1 of meerdere maatregelen en/of aankondigingen van de persconferentie die morgen plaatsvindt. Volgens NOS.nl is er goed nieuws voor CM.com Circuit Zandvoort: het kabinet heeft volgens Haagse bronnen groen licht gegeven voor de Formule 1 Grand Prix in het eerste weekend van Zandvoort mag doorgaan met tweedede van de bezoekerscapaciteit.

De Dutch Grand Prix op CM.com Circuit Zandvoort is daarmee het allergrootste meerdaagse evenement in Nederland van dit jaar. In het eerste weekend van september mogen tienduizenden bezoekers op hun zitplaats van de Formule 1 Grand Prix genieten. De zitplaatsen voor alle bezoekers en het feit dat het een meerdaags evenement is zonder overnachtingsmogelijkheden, zou tot het groene licht hebben geleid. Naar verluid mag 2/3 van de capaciteit bezet worden. Volgens NOS.nl wel met voorwaarden: 

Er gaan waarschijnlijk wel toegangseisen gelden, zoals een vaccinatiebewijs of een recente negatieve coronatest. Onder deze voorwaarden mogen de tribunes in de Noord-Hollandse badplaats voor twee derde met publiek worden gevuld.

NOS.nl

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.