NN+trouwe+supporter+Marathon+Rotterdam
Nieuws

NN trouwe supporter Marathon Rotterdam

De NN Marathon Rotterdam staat dit weekend op de rol. Voor de 40ste keer. Vele duizenden lopers zetten hun beste beentje voor. Dat doet ook naamsponsor NN (Nationale Nederlanden), die al vele jaren aan het evenement verbonden is. Niet voor niets natuurlijk. Voor NN is de Marathon Rotterdam veel meer dan alleen 42.195 meter hardlopen.

Voor een sponsor als NN biedt een mega-event als de Marathon Rotterdam oneindig veel mogelijkheden. Dat geldt zowel op het vlak van particuliere als zakelijke relaties. NN heeft tijdens de langdurige relatie met de marathon veel ervaring opgedaan en is elke editie verder gegroeid in de rol van naamsponsor. Dit voorjaar werd - uiteraard tot grote vreugde van de organisatie - het contract met nog eens drie edities verlengd. En niet alleen voor de Marathon Rotterdam, ook voor de City-Pier-City Loop in Den Haag.

Hardloopsupporter

Om alle acties en activaties van NN hier op een rijtje te zetten zou een longread van jewelste opleveren. De Hardloopsupporter is echter een bijzondere actie die niet onbesproken mag blijven. Het is een succesnummer, waarbij menig deelnemer even een traantje moet laten.

Videoboodschap

Enkele kilometers voor de finish staat een groot scherm langs de kant van de weg. Hierop worden aanmoedigingsvideo's getoond van supporters. De loper ziet bij het passeren van het scherm de videoboodschap die voor hem of haar bedoeld is. Dat levert prachtige, emotionele beelden op. Kijk maar eens naar de video onderaan dit artikel.

Bijzondere ervaring

De Hardloopsupporter is slechts een van de talrijke acties van NN. 'Het deelnemen aan een hardloopwedstrijd is voor veel lopers belangrijk', zegt Remco Barbier, Head of Branding van NN Group. 'Ook de komende jaren willen we met onze sponsoractivaties, zoals de Hardloopsupporter, lopers een extra bijzondere ervaring bieden.

Voor iedereen

Barbier: 'Hardlopen is een sport voor iedereen, voor jong en oud. Om de jeugd te stimuleren meer te bewegen blijft NN ook sponsor van de Kids Runs. Deze wedstrijden van 1 en 2,5 kilometer vinden plaats op zaterdag op de Coolsingel op de zaterdag voor de marathon.' Het startschot voor de NN Marathon Rotterdam klinkt op zondag 24 oktober om 10.00 uur.

 

 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.