Nieuwe+evenementenlocatie+in+het+bos%3A+Feel+Good+TentEvent
Nieuws

Nieuwe evenementenlocatie in het bos: Feel Good TentEvent

Feel Good TentEvent, verscholen in een bos net boven Utrecht, biedt een setting voor bedrijfsevenementen, teambuildingdagen, personeelsfeesten, familiedagen, festivals, seminars en congressen. Goed bereikbaar, 0,7 ha eigen grond, 1100 m2 binnen oppervlakte, plus 450 eigen parkeerplaatsen.

"Stel je voor dat je een landgoed binnenstapt waar torenhoge bomen, de symfonie van de natuur en knisperende haardvuren de perfecte achtergrond vormen voor productief evenement met betekenisvolle verbindingen", zet het team van Feel Good TentEvent hun locatie op de kaart.

"Dit hebben wij te bieden:

  • Inspirerende locatie: voor ieder zakelijk evenement dat je organiseert, onze veelzijdige stretchtenten midden in het bos bieden een verfrissende afwijking van traditionele locaties. Van openluchtlocatie tot theateropstelling of break-outs bij kampvuur: de locatie is ontworpen om creativiteit, samenwerking en productiviteit te bevorderen.
     
  • Gastronomische horeca: geniet van culinaire hoogstandjes, bereid door onze getalenteerde chef-koks met lokale ingrediënten. Of het nu gaat om een stoere, heerlijke lunch, een smokey BBQ of bites. Elke maaltijd in Feel Good TentEvent is een feest voor de zintuigen mede door het gebruik van onze eigen Oklahoma Smoker, hout gestookte steenoven, Argentijnse grill & Foodtrucks
     
  • Op de natuur&maatschappij geïnspireerde activiteiten: verbeter uw evenement met buitenactiviteiten die zijn afgestemd op de interesses van uw gasten. Van actieve teamuitdagingen tot leiderschapstraining met onze power horses, bonbons maken voor het bejaardenhuis en een festival met draaimolens en kinderactiviteiten, er is voor ieder wat wils te midden van de natuurlijke schoonheid van Feel Good TentEvent
     
  • Afgelegen rust&privacy: ontsnap aan de drukte van de stad en het werk en dompel je gasten onder in de rust van de natuur. Onze beschutte locatie garandeert privacy en een rustige sfeer voor uw evenementen.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.