Nieuwe+evenementenlocatie+De+Hof+Renswoude
Nieuws

Nieuwe evenementenlocatie De Hof Renswoude

NIEUWE EVENTLOCATIE - De Hof in Renswoude maakte al naam als restaurant en zet zich in 2022 na een grote uitbreiding en upgrade ook in de markt als evenementenlocatie voor zakelijke evenementen, meetings, vergaderingen, familiefeesten en bruiloften. EventBranche.nl deelt een eerste sneak preview.

Na een enorme transformatie van het restaurant & bar met nieuw terras in 2021 staan de plannen om De Hof als evenementenlocatie neer te zetten in 2022 stevig in de steigers. 'Het volgende grote project is de nieuwbouw van een trouw- en eventlocatie. U kunt hier vanaf april 2022 terecht voor uw bruiloft, familiefeest, vergadering of zakelijk event tot 275 personen. Ook komt er een groot overdekt en verwarmd terras waarmee deze aantallen nog verder uitgebreid kunnen worden. Daarnaast komt er een ruime sfeervolle zomertuin in het groen voor trouwceremonies en evenementen', aldus Jan Egbert Bos van De Hof in Renswoude.

'We kiezen voor een dakconstructie van 8 meter hoog dus dat gaat, samen met de 5 meter hoge ramen en grote kroonluchters, zorgen voor een enorme WOW. De ruimtelijke beleving zal hierdoor spectaculair zijn met veel licht en spannende contouren. Met uitzicht op het terras en op de zomertuin wordt het genieten dus.'

'De Hof krijgt ook een prachtige intieme zomertuin, grenzend aan het nieuwe (deels overdekte en verwarmde) terras.  Deze tuin wordt speciaal ingericht en aangekleed voor je bruiloft of evenement. Er komt ook een mooi buitenverblijf met veranda en daarnaast een grote stretchtent zodat de trouwceremonie, borrel of feestavond ook buiten plaats kan vinden, zelfs als het weer een beetje tegen zit. De stretchtenten met sfeerverlichting, lampionnen, bomen enz gaan zorgen voor een ware “festivalsfeer”. Zo kunnen we straks in de zomertuin ook een buitenbar plaatsen, een foodtrailer of zelfs je live muziek of DJ buiten behoort tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld onder de stretchtent. Uiteraard kan ook je diner, live cooking, green egg BBQ of Italiaanse avond aan mooie lange gedekte tafels buiten onder de stretchtent plaats vinden.
 

Het nieuwe terras wordt ook deels overdekt met een 2e stretchtent die zorgt voor beschutting bij hitte of bij een Hollandse bui. Denk daar een vuurtje bij, mooie verlichting, stijlvol meubilair en je bruiloft, feest of event  gaat zorgen voor een onvergetelijke indruk bij je gasten.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.