NEXTLIVE+rockt+op+internationale+vakbeurs+met+75%2E000+marketeers
Nieuws

NEXTLIVE rockt op internationale vakbeurs met 75.000 marketeers

NEXTLIVE, de internationale zuster van EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl, is prominent aanwezig op de internationale online marketing vakbeurs OMR. In de eigen studio op de beursvloer, in de GROHE X Motion Truck, worden 'de rockstars van de online marketing' gevraagd hun geheimen prijs te geven en spreken we over de combinatie van digitale marketing en experience marketing.

Online Marketing Rockstars brengt vele tienduizenden vooraanstaande online marketeers naar de noordduitse hanzestad. Hier wordt twee dagen lang het vak gevierd dat zich sneller dan ooit ontwikkelt. Grote namen als Quinten Tarantino, Ashton Kutcher en Changpeng Zhao zorgen voor een stevige dosis inspiratie in de Hamburger Messe.

Sjoerd Weikamp en Robin van Leeuwen zijn namens EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl aanwezig. Samen met de collega's Hans Schriever en Vanessa Pöhlmann van de internationale zuster NEXTLIVE maken zij content, die we in komende maanden onder meer via deze site zullen delen. Zo spraken zij onder andere met de marketing directeuren van TikTok, Adobe, Salesforce, Mollie en Meta.
(tekst gaat verder onder de video)

Digitale events in de toekomst

NEXTLIVE staat met een eigen studio op de beursvloer, waar de mensen worden geinterviewd die het verschil maken op het gebied van online marketing. Het programma in de studio had als rode draad de steeds krachtiger wordende combinatie van online markteing en experience marketing. Grote namen in de marketingwereld als dr. Thomas Dmoch van Capgemini, Nina Celik van Grohe, Björn Hamacher (LIXIL Emena) en Daniel Unkelhäusser (IBM) gaven hun visie op de toekomst. Dit en nog veel meer vind je de komende tijd op de kanalen van EventBranche.nl.

 

 

 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.