NEXTLIVE+neemt+Bayer+Leverkusen+mee+in+de+metaverse
Nieuws

NEXTLIVE neemt Bayer Leverkusen mee in de metaverse

Online Marketing Rockstars, ofwel OMR23, is op dit moment the place to be voor online marketeers. Meer dan 70.000 vakgenoten laten zich informeren en inspireren in Hamburg. Ook EventBranche.nl en de Duitse zusterorganisatie zijn met een stand aanwezig op deze toonaangevende beurs.

Op de beurs werken het Nederlandse team van EventBranche.nl en de Duitse ploeg van NEXTLIVE in goede harmonie samen. En dan gaat het ook nog over voetbal... Voor Bayer Leverkusen is samen met rooom.com - Enterprise Metaverse Solutions een prachtig project gerealiseerd. Op de beursstand kun je simpel een kijkje nemen in het virtuele stadion van de Duitse subtopper uit Keulen. In bijgaande video laat Robin Reuschel je zien hoe het werkt. 

Een blik in het virtuele stadion van Bayer Leverkusen is slecht een klein voorbeeld van de duizenden innovaties die te zien zijn. Beloftevolle start-ups staan naast techreuzen als Meta, Amazon en Google. Het gonst en bruist in de beurshallen tot ver daarbuiten.

De teams van EventBranche.nl en NEXTLIVE vergaren bakken vol informatie en inspiratie. Uiteraard gaan we dat de komende tijd delen op onze platforms. 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.