Neleman+Wijnen+is+niet+te+stoppen
Nieuws

Neleman Wijnen is niet te stoppen

Wijnmaker Derrick 'Make wine not war' Neleman is op een missie. Hij wil de wijnwereld verduurzamen. De ras-ondernemer uit Zutphen heeft een duidelijke boodschap, brengt die met overtuiging en enthousiasme en maakt en verkoopt 'f*cking good wine'. Hoe flikt hij dat? En hoe krijgt hij zijn klanten zover om miljoenen euro's te investeren in zijn pelgrimstocht?

Hij is jong, ambitieus en uitermate gedreven. Hij gelooft in zijn missie 'het verduurzamen van de wijnwereld'. En dat hoeft niet ten koste te gaan van de kwaliteit. Daar zijn de vele duizenden vaste klanten - in zowel de particuliere als de zakelijke markt - al lang achter.

De groene missie, het enthousiasme, een sterk merk, de heldere boodschap en een goed product hebben Derrick Neleman al ver gebracht. Hij heeft winkels in Zutphen, Utrecht, Amsterdam en Valencia en hij heeft zijn eigen Neleman Wijngaard nabij Valencia. En als het aan Derrick ligt, is dit pas het begin.

Deze week is er een nieuwe campagne gestart om met behulp van 'sharefunding' geld op te halen. Een tussenstand vermelden heeft nauwelijks zin, want de teller gaat razendsnel richting het einddoel: 1,5 miljoen euro. Met de opbrengst wordt onder meer de overname van een bottelarij in Valencia bekostigd.

Neleman Wijnen is pas zeven jaar onderweg en nog lang niet klaar. 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.