NBC+Congrescentrum+op+29+mei+2024+locatie+voor+Gouden+Giraffe+Event+Awards
Nieuws

NBC Congrescentrum op 29 mei 2024 locatie voor Gouden Giraffe Event Awards

De Gouden Giraffe Event Awards brengt al sinds 1994 het beste uit de wereld van live communicatie en experience marketing events samen. De beste cases komen letterlijk op het podium voor de jury en publiek, de prijzen voor de allerbeste marcom-events worden tijdens de awardshow uitgereikt én vele honderden marketeers, communicatieprofessionals en andere opdrachtgevers komen samen met de crème de la crème van eventprofessionals. Dat behoeft een passende locatie. Voor de Gouden Giraffe Event Awards 2024, op woensdag 29 mei, is die locatie gevonden: het compleet vernieuwde NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

"Het nieuwe NBC Congrescentrum is letterlijk een next level congres- en eventlocatie. Onlangs heropende het NBC haar deuren, met louter lovende reacties. De ongekende mogelijkheden in het NBC Congrescentrum zijn het ideale decor, het perfecte podium, voor de Gouden Giraffe Event Awards 2024. Op woensdag 29 mei komt opdrachtgevend en organiserend Nederland daar samen. Wij kijken daar met trots en enthousiasme naar uit", aldus Robin van Leeuwen en Sjoerd Weikamp van het organiserende EventBranche.nl

NBC Congrescentrum koos zeer bewust voor een samenwerking met de Gouden Giraffe. "Na een ongelooflijk intensief traject van anderhalf jaar, hebben we een future-proof eventlocatie weten op te bouwen. We willen ook op onze vernieuwde locatie onze passie voor events, congressen en alle soorten live bijeenkomsten, delen met de branche. Daar is de Gouden Giraffe natuurlijk hét uitgelezen moment voor. Het huisvesten en mede-organiseren van de Gouden Giraffe in het vernieuwde NBC is voor ons dan ook een enorme eer”, aldus Justin van Hooijdonk van het NBC Congrescentrum.

Doe mee met jouw beste event

Inmiddels zijn er al 20 cases/events die gebruik hebben gemaakt van de voorinschrijving en early bird om in één van de zes categorieën van de Gouden Giraffe een gooi te doen naar de gouden langnek. "De early bird, inclusief publicatiepakket en twee tickets, loopt nog door tot en met eind maart. Meedoen met jouw beste event van 2023? Zet jouw event vol in de spotlights met een deelname, ontvang twee tickets en maak kans op die felbegeerde Gouden Giraffe."

>> Profiteer van de Early Bird en schrijf jouw beste event van 2023 in voor #GG24

Zet jezelf op de gastenlijst

"De losse ticketverkoop voor bezoekers is ook al van start en heeft voorlopig nog een early bird korting: koop hier je Gouden Giraffe tickets. Als bezoeker van de Gouden Giraffe krijg je de unieke kans om alle jury-pitches live bij te wonen, te netwerken en als kers op de taart de awardshow én het nieuwe NBC te beleven. Natuurlijk wordt de hele dag goed voor je gezorgd door het gouden keuken- en hospitalityteam van NBC", aldus de organisatie van de Gouden Giraffe Event Awards 2024, #GG24.

>> Profiteer van de Early Bird en koop nu al jouw tickets voor #GG24© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.