NBC+Congrescentrum+geeft+sneak+peek+van+nieuwbouw
Nieuws

NBC Congrescentrum geeft sneak peek van nieuwbouw

Wat een ongekend drama voor het team van NBC Congrescentrum toen in september vorig jaar de evenementenlocatie getroffen werd door een grote brand. Al snel bleek de enorme omvang en ravage. Dicht tot medio 2023 was al snel het geluid. Gisteren op EventSummit was er een primeur, de nieuwbouwplannen werden gepresenteerd.

De brand kwam hard aan bij het team van NBC Congrescentrum dat noodgedwongen voor lange tijd dicht moest. "We hebben echter zeker niet stil gezeten! In tegendeel: ons team heeft enorm hard gewerkt aan een nieuw NBC Congrescentrum. Alle plannen zijn inmiddels definitief en onze bouwvergunning is binnen. We kunnen dus beginnen aan de bouw van een geheel vernieuwde locatie."

'Met nieuwe ruimtes, een compleet andere inrichting, state-of-the-art techniek en het grootste projectiedecor van Nederland, komen we anders en nóg beter terug dan voorheen. Wat hetzelfde is gebleven? Ons gedreven en betrokken team en ons full service concept waarmee wij als familiebedrijf unieke eventbelevingen creëren. We willen altijd verwachtingen overtreffen en samen een succesvol evenement neerzetten."

De eerste artist impression staat inmiddels online. Namens EventBranche.nl wensen we het NBC-team veel succes en kracht om nog beter en mooier terug te komen:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.