Mis+het+niet%21+Bestel+je+tickets+voor+de+Gouden+Giraffe+Awardshow
Nieuws

Mis het niet! Bestel je tickets voor de Gouden Giraffe Awardshow

De crème de la crème van het beste wat ons land te bieden heeft op het gebied van live communicatie en experience marketing verzamelt zich op maandag 3 april voor de uitreiking van de Gouden Giraffe Event Awards. Dat gebeurt in de TheaterHangaar in Katwijk en jij kunt hierbij aanwezig zijn.

Tickets voor de Gouden Giraffe Awardshow kosten 125 euro. Of eigenlijk, slechts 125 euro, want een ticket voor een Gouden Giraffe is niet alleen een een garantie voor een mooie avond uit, het is ook een investering, die je kennis en inspiratie biedt en je de mogelijkheid geeft toonaangevende professionals aan je netwerk toe te voegen. Niet onbelangijk ... eten en drinken zijn bij de prijs inbegrepen.

Middagprogramma

Met het ticket heb je toegang tot zowel het middag- als het avondprogramma. Ga je vooral voor kennis en inspiratie dan mag je het middagprogramma in Hangaar2 niet missen. De inzenders van de cases pitchen hun event voor jury en publiek. Dit is een uitgelezen kans om alle ins-en-outs te horen van de meest succesvolle events van ons land. Het middagprogamma begint om 12.00 uur met een lunch. Daarna worden de cases gepitcht onder de noemer 'Learn from the Best'. Rond 17.00 uur is het tijd voor een borrel en is er volop gelegenheid voor het leggen van contacten. m 17.45 uur wordt het diner geserveerd.

Avondprogramma
Om 19.30 uur stroomt de TheaterHangaar vol voor de uitreiking van de Gouden Giraffes. De bekendmaking van de winnaars is verpakt in een impactvol programma helemaal geënt op de wereld van live communicatie en live experience. De presentatie van de avond is in handen van Sjoerd Weikamp, hoofdredacteur van EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl.

Bestel nu je tickets

Met nog ruim twee weken te gaan, gaat het hard met de tickets. Bestel ze nu en zorg dat jij erbij bent, bij de uitreiking van de Gouden Giraffe Event Awards, ook de wel de Oscars van de Nederlandse eventbranche genoemd. Meer informatie over de Gouden Giraffe vind je hier. Stel jouw tickets veilig, bestel ze hier

Heb je tussen 1 januari 2021 en 31 december 2022 een event met impact georganiseerd? Dan kun je ook met een case deelnemen aan de Gouden Giraffe. Maar let op: Inschrijven kan tot en met maandag 20 maart. Meer hierover lees je hier. De Gouden Giraffe Event Awards 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door deze eventhelden:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.