Meld+je+aan+voor+The+Next+Event
Nieuws

Meld je aan voor The Next Event

Save the date! Maandag 19 september staat The Next Event op de rol. In de Fokker Terminal in Den Haag kunnen opdrachtgevers en organisatoren hun kennis bijspijkeren en inspiratie. Want wat is er veel gebeurd en wat is de eventbranche in beweging.

Ready for impact? Go live! Dat is het thema van The Next Event op 19 september. Er is veel veranderd in het vak van live communicatie en experience marketing. Twee jaar lang waren we beperkt, maar nu mogen we weer. Als de pandemie ons iets heeft geleerd, dan is het wel hoe belangrijk het is live met elkaar te communiceren. 

Impact

Hoe kun je je event, je boodschap impact meegeven? Dat was altijd al de vraag, maar nu is die relevanter dan ooit. Live communiceren blijkt niet zo vanzelfsprekend als altijd gedacht. Daardoor is de waarde van live communicatie en experience marketing gestegen. Hoe voldoe je in deze nieuwe tijd aan de steeds hoger gespannen verwachtingen van je publiek? Tientallen experts uit de eventbranche staan maandag 19 september klaar om hun kennis te delen en jou te inspireren.

Hoofdredacteur Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl geeft in een plenaire keynote de stand van zaken weer en werpt een blik in de toekomst. Het programma bevat voorts presentaties die boordevol inspiratie zitten. De komende weken maken we meer namen bekend. Voor nu lichten we een klein tipje van de sluier op door de presentatie van trendwatchers Lieke en Richard Lamb aan te kondigen.

Kennissessies

Rode draad in het programma zijn de kennissessies die verzorgd worden door professionals uit de eventbranche Deelnemers kunnen kiezen uit een ruim aanbod van tientallen sessies. Tijdens deze sessies over zeer uiteenlopende onderwerpen kunnen de deelnemers zich laven aan de kennis en ervaring van de experts. Als deelnemer kies je zelf die kennissessies uit die je het meest interessant en relevant vindt.

Kaarten bestellen

De locatie van The Next Event is de Fokker Terminal in Den Haag. Alleen al deze - zeer goed te bereiken - locatie maakt een bezoek aan dit event meer dan de moeite waard. Kaarten kosten 99 euro per setje van twee. Eten en drinken is inbegrepen. Tickets bestel je hier.

 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.