Master+in+Event+Management+overgenomen+door+Eventacademy
Nieuws

Master in Event Management overgenomen door Eventacademy

Wat ooit begon als FZ Eventlearning en vele jaren later onder de bezielende leiding van bedenker en oprichter Harry de Winter uitgroeide tot Master in Event Management (MiEM), wordt nu onderdeel van Eventacademy.nl. (foto uit het verleden)

Eventacademy.nl, opleidingscentrum van het Instituut voor Eventmarketing & Strategie (IvES), neemt de opleidingen van Master in Event Management (MiEM) over. Het overnamecontract is afgelopen maandag door beide partijen ondertekend en zorgt voor een bundeling van kennis en ervaring van beide opleiders. 

Eventacademy.nl is bijzonder verheugd dat op de solide basis die Harry de Winter met MiEM heeft gelegd nu verder kan worden gebouwd en de opleidingen met nieuwe kennis en inzichten naar  een nog hoger plan kunnen worden getild. 

De overname betreft onder andere de twee belangrijkste MiEM-opleidingen Professional Event Management (PEM) en Advanced Event Management (AEM). Beide vormen een perfecte aanvulling op de Eventacademy-leergang Strategische Eventmarketing. 

Bestaande regelingen, zoals het behalen van de EM-A status na het afronden van de twee leergangen PEM en AEM, blijven gehandhaafd. De nog onder verantwoordelijkheid van Master in Event Management geplande leergang PEM van september en de module Persoonlijk Leiderschap in november hebben gewoon doorgang. Om de alumni- en opleidingsactiviteiten zorgvuldig over te dragen, voort te zetten en in de toekomst uit te bouwen, komt Alexandra Fischer, de community manager van MiEM, het team van IvES versterken.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.