Mark+Wichmann+verlaat+de+eventbranche+na+ruim+22+jaar%2E%2E%2E
Nieuws

Mark Wichmann verlaat de eventbranche na ruim 22 jaar...

EVENTBRANCHE - De eventbranche is de afgelopen maanden al zo flexibel gebleken als Barbapapa, maar vanaf vandaag is de branche in ieder geval nooit meer zoals die was: Mark Wichmann verlaat na ruim 22 jaar de eventbranche.

Mark werkte als salesman sinds de zomer van 1999 bij Feestelijk Zakendoen, het vakblad voor de eventindustrie van Reed Business Information. Hij was betrokken bij het omturnen van Feestelijk Zakendoen naar FZ.nl en lanceerde de succesvolle locatie-directory Oplocatie.nl en was jarenlang een bekend duo met Wouter Veltman. 

Reed Business besloot eind 2009 te stoppen met hun evemententitel. Mark en zijn redactie-collega Sjoerd Weikamp besloten op de stoep van Reed om met een nieuwe naam voor een doorstart te gaan. Samen met Marion Andriessen werd in 2010 EventBranche.nl gelanceerd dat uitgroeide tot hét mediaplatform voor business events, live communicatie en experience marketing en in 11 jaar tijd veel eigen events opzette, met EvenementOrganiseren.nl een tweede platform lanceerde en ook steeds meer opdrachtgevers aan zich bond.

'In al die jaren is Mark naast mede-eigenaar met Robin van Leeuwen en Sjoerd Weikamp, ook altijd als salesman werkzaam gebleven. Samen met Askin Ozay en Corine Hamer hadden we een team dat door de diversiteit goud waard was. Om te kunnen overleven hebben we helaas afscheid genomen van Askin en Corine. Mark's keus om nu buiten de branche zijn carriere te vervolgen begrijpen wij als geen ander. we kijken dan ook alleen maar met een grote glimlach terug op 11 jaar EventBranche.nl met Mark en hebben het volste vertrouwen dat we met het fundament dat mede gelegd is door Mark, wij nu vol de toekomst in kunnen gaan', aldus Sjoerd Weikamp en Robin van Leeuwen van EventBranche.nl. 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.