Manon+Diks+nieuwe+aanwinst+in+het+team+van+EventBranche
Nieuws

Manon Diks nieuwe aanwinst in het team van EventBranche

Het team van EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl heeft versterking gekregen. Sinds deze week is Manon Diks aan boord. Deze energieke jongedame loopt tot en met juni stage en zal zich storten op de organisatie van de uitreiking van de Gouden Giraffe Event Awards en een stuk productontwikkeling.

Ondanks haar jonge leeftijd weet Manon precies wat ze wil. De keuze voor de eventbranche was een heel bewuste. Na een zoektocht vielen tijdens een bezoek aan het filmfestival in Malta de puzzelstukjes voor haar in elkaar. "Ik heb Mediavormgeving gedaan aan het Cibap in Zwolle en een jaar een entertainmentstudie. Tijdens het filmfestival werd het mij allemaal duidelijk. De keuze voor AD Eventmanagement aan de Hogeschool Utrecht bleek de juiste keuze. Nu start ik met mijn eindstage en heb ik ook echt het gevoel klaar te zijn om in de branche aan de slag te gaan."

Manon is boerendochter en heeft het handen-uit-de mouwen steken bijna letterlijk met de paplepel ingegoten gekregen. "Ik hou ervan dingen neer te zetten. En het klinkt misschien wat raar, maar ik kan er van genieten als iets anders loopt dan gepland. Als er geimproviseerd moet worden, ben ik op mijn sterkst."

Sjoerd Weikamp - mede-eigenaar van EventBranche.nl en EvenementOrganiseren - maakte kennis met Manon tijdens de Idea Talent Scout, waar zij als derde eindigde. "Manon straalt energie en daadkracht uit. Niet lullen, maar poetsen, daar houden wij van. Tijdens het eerste contact was er gelijk een wederzijdse klik. We zijn enorm blij met de komst van dit jonge talent."

Manon krijgt met de Gouden Giraffe Awardshow haar eigen project. "Daar ga ik ongewtijfeld een hoop van leren. Ik hoop op een mooie wisselwerking. In het team van EventBranche zit een schat aan ervaring. Met mijn jonge, frisse blik hoop ik wat te kunnen toevoegen en ik kijk uit naar inhoudelijke discussies over het vak."

Evenementen organiseren en dingen tot stand brengen, dat is waar Manon 's ochtends haar bed voor uitkomt. "Het is zo gaaf dat je mensen met een evenement even kunt meenemen in een andere wereld. Even weg uit de dagelijkse sleur." Ook in haar vrije tijd zit dit evenemententalent niet stil. "Ik hou van de natuur en van dieren. Samen met mijn vriend heb ik drie katten en een hond. Wandelen geeft mij ontspanning. Datzelfde geldt voor het werken met hout. Ik maak van alles met hout. Speciaal voor op mijn stage-adres heb ik een broodplank gemaakt, die misschien nog wel beter tot z'n recht komt als borrelplank", hint Manon.

 

 

 

 

 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.