Maarten+Schram+nieuwe+Kwartiermaker+South+by+Southwest+2024
Nieuws

Maarten Schram nieuwe Kwartiermaker South by Southwest 2024

IDEA-directeur Maarten Schram is door CreativeNL aangesteld als nieuwe kwartiermaker voor de Nederlandse deelname en delegatie aan SXSW'24 (South by Southwest). Bij de vorige editie nam al een grote groep IDEA-leden deel aan het event dat in alles draait om creativiteit. Dit keer is SWSX van 8 tot en met 16 maart 2024.

CreativeNL is erg blij met de nieuwe kwartiermaker: "We verwelkomen een nieuw teamlid: Maarten Schram versterkt sinds deze maand het CreativeNL team als 'Kwartiermaker SXSW'24'! 💪 Met maar liefst dertig jaar ervaring in de wereld van events, live communicatie en experiential, zal Maarten fungeren als projectleider voor de Nederlandse strategische beursdeelname aan SXSW in 2024. Daarnaast zal hij een verbindende rol spelen tussen alle betrokken partijen."

Maarten Schram: "Al jaren was SXSW een langgekoesterde wens. Een die dit jaar, met tien ondernemers uit het live communicatie en experiential domein via IDEA (Independent Dutch Event Association), in vervulling ging. Zo gaaf om in dit project als kwartiermaker SXSW ‘24 vanuit CreativeNL - samen met een bevlogen team en betrokken partners -  in te zetten voor de Nederlandse creatieve industrie, met als hub en vliegwiel dit toonaangevende event!"
 


"Ik zoek in mijn werk, of het nu in Nederland is of daarbuiten, actief het internationale speelveld op. Ik vind het verrijkend om uitwisseling te hebben met de verschillende domeinen binnen de creatieve industrie. Ik ben ervan overtuigd dat interdisciplinair denken en werken ons werk impactvoller maakt (en ons leven interessanter). Als kwartiermaker SXSW ‘24 vanuit CreativeNL kan ik mij - samen met een bevlogen team en betrokken partners -  inzetten voor de creatieve industrie, met als hub en vliegwiel dit toonaangevende event. Officieel ben ik penvoerder. Als penvoerder voor SXSW ’24 vervul ik een verbindende rol tussen alle betrokkenen en ben ik projectleider voor de Nederlandse strategische beursdeelname."

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.