Live+Legends+tilt+voor+Louwman+dineren+naar+een+immersive+experience
Nieuws

Live Legends tilt voor Louwman dineren naar een immersive experience

Live Legends bekend van onder meer de Gouden Giraffe winnende Damen Yachting-case, kijkt dit keer zelf terug op weer een event waar het diner omgeturnd werd in een multimediale, projectmapping immersive experience. Dit keer voor Louwman. "Ons team ontwierp een uitgebreid concept met onder meer projectiemapping op de tafels, waarin het boeiende verhaal van Louwman werd verteld."

Het team van Live Legends doet op LinkedIn verslag van dit bijzondere evenement voor Louwman: "De integratie van 3D-audio-, licht- en videocontentontwerp vulde het speciaal samengestelde driegangendiner naadloos aan en verbeterde de algehele ervaring voor de gewaardeerde gasten. Terwijl het verhaal zich voor hun ogen ontvouwde aan de dinertafel, was het publiek in de ban van de π™ˆπ˜Όπ™‚π™„π˜Ύ van het moment."

"De integratie van 3D-audio en geluidseffecten speelde een centrale rol en bracht het publiek in een multi-dimensionaal auditief rijk, waardoor ze de melodieën en ritmes niet alleen konden horen, maar ook echt konden voelen. Deze innovatieve aanpak verhoogde de muzikale ervaring en veranderde het luisteren in een diepgaande zintuiglijke reis."
 


 
π™‡π™Šπ™π™’π™ˆπ˜Όπ™‰ π™ˆπ™Šπ˜½π™„π™‡π™„π™π™” π™π™Šπ™ 𝙇𝙄𝙁𝙀
In 2023 viert Louwman met trots zijn honderdste verjaardag op 3 april. In de loop van een eeuw is Louwman uitgegroeid van een importeur van 'Amerikaanse auto's' in Den Haag tot een toonaangevende kracht op het gebied van mobiliteit voor het leven, zowel in Nederland als daarbuiten. Opmerkelijk is dat Louwman in al deze 100 jaar trouw is gebleven als familiebedrijf en een nalatenschap van uitmuntendheid en betrokkenheid belichaamt.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.